„Un American în Paris” pe marele ecran de la Happy Cinema

0
52

După ce a cucerit scenele din New York, Paris și Londra, musical-ul  Un American în Paris ajunge  pe marele ecran la Happy Cinema București, Buzău și Focșani. Pe 16 mai, de la ora 20:00, iubitorii de muzică și dans sunt invitați la un spectacol în culori vii despre dragoste, speranță și dorințe îndeplinite.

Trailer: https://youtu.be/eguJa9vMjm8

Jerry Mulligan este un soldat american care se străduiește să aiba success ca pictor într-un oraș plin de speranță și oportunități. După o întâlnire întâmplătoare cu o frumoasă și tânără dansatoare  pe nume Lise, străzile din Paris devin fundalul unei romanțe senzuale și moderne în care arta, prietenia și dragostea se împletesc, lăsând în urmă traumele războiului.

Acest musical de pe Broadway a fost distins cu un premiu Tony® și este inspirat de filmul omonim, câștigător de Oscar în 1952. Un American în Paris este un spectacol despre o poveste de dragoste în “Orașul Luminilor”, pe un fundal sonor compus din muzica și versurile superbe ale lui George și Ira Gershwin (inclusiv hiturile anilor ‘50 I’ll Build a Stairway to Paradise, The Man I Love, They Can’t Take That Away From Me).

Musical-ul ne suprinde cu o scenografie uimitoare și o distribuția originală, care este cu adevărat impresionantă, compusă din 50 de actori, dansatori și muzicieni. Și echipa din culise este la fel de impresionantă: coregraful Christopher Wheeldon, scenograful Bob Crowley și scriitorul Craig Lucas.

Cu un record de 28 de recenzii de cinci stele de la critici, “Un american în Paris” este un show strălucitor care îți va face seara mai frumoasă!

Spectacolul va fi difuzat cu subtitrare în limba română.

Biletele pot fi achiziționate de la Happy Cinema sau online pe site-ul cinematografului.

★★★★★ Un musical înduioșător, plin de voioșie și de culoare. Eleanor Bley Griffiths, RADIO TIMES

★★★★★ Plin de de dans, ritm și de geniul muzical al lui Gershwin. David Jays, THE SUNDAY TIMES

★★★★★ Cel mai elegant, exuberant și melodios musical al orașului. Michael Arditti, SUNDAY EXPRESS

★★★★★ Acest musical somptuos este atât de revigorant încât ar trebui să fie recomandat cu rețetă medicală. Sarah Hemming, FINANCIAL TIMES

★★★★★ Decoruri încântătoare, costume strălucitoare și o distribuție captivantă – cine și-ar putea dori mai mult? MAIL ON SUNDAY

Mai multe informații puteți găsi la happycinema.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.