Pe data de 28 mai, TELUS International Europe în parteneriat cu Inspire Group  organizează o zi a porților deschise pentru tinerii care își doresc  să dea startul carierei lor într-o ALTFEL de companie. De ce ALTFEL? … Nu vrem să le stricăm surpriza, așa că te invităm la Open Doors TELUS International ca să afli direct de la ei.

Dacă ești vorbitor de limba franceză (nivel avansat) și engleză (nivel mediu/avansat) te așteptăm la Open Doors, să faci cunoștință cu reprezentanții companiei care îți vor vorbi despre ce înseamnă să lucrezi din pasiune la TELUS International Europe, lider global în servicii outsourcing.

telus-open-doors

Vom da startul evenimentului  la orele 15.00 cu o prezentare  a companiei și culturii TELUS International Europe.  Ni se vor alătura discuției Operaționalul și HR-ul  de la care vei avea ocazia să afli detalii referitoare la proiectele și oportunitățile de carieră din cadrul organizației. Continuăm ziua cu o serie de jocuri interactive, iar spre final vom da și o testare de limba franceză.  Evenimentul se va încheia la orele 20.00.

Pentru a participa la acest Open Doors, trebuie să complezi formularul de ÎNSCRIERE.

Dacă îți dorești să faci parte dintr-un mediu inovativ și aspiri la o carieră într-o companie veselă, prietenoasă, care investește în pregătirea angajaților chiar din prima zi, atunci e timpul să faci cunoștință cu echipa TELUS International Europe. 28 mai poate fi ziua în care vei începe o carieră de succes! Dacă nu ne crezi pe noi, crede-i pe cei care au participat la workshopul TELUS International Europe la BuzzCamp și ne-au spus așa:

–          Îmi place că se implică în acțiuni caritabile, că angajații sunt prietenoși și că această companie investește în oameni.

–          Mi-ar plăcea să aplic la ei, îmi plac foarte mult atât angajații, cât și mediul de lucru al companiei.

https://www.youtube.com/watch?v=1opX9ZErE-I

Proiectul Open Doors Marathon, marca Inspire Group, continua sa sprijine tinerii aflati la inceput de drum, motivati sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala.

Comentarii

comentarii