:umbra – muzica pentru oameni mari cu suflet de copil

0
204
:umbra

„Cântăm rock alternativ pentru oamenii mari cu suflet de copil.” – și pentru oricine vrea să asculte muzica bună. Ar fi o completare, pe lângă cea pe care ne-o arată cei de la :umbra.

Un rock alternativ care vine ca o gură de aer proaspăt pentru peisajul muzicii autohtone. Oameni calmi care transmit cu o voce profundă, mesaje care îți intră direct la suflet.

Și, pentru cei care nu au auzit de ei, sigur va interveni întrebarea: Cine sunt cei de la :umbra?

Umbra a luat ființă în anul 2015. De 3 ani, încearcă să aducă un suflu nou prin concertele lor. Ne încântă de trei ani prin influențele postrock și grunge.

Aparține noului val de nume ale scenei indie/pop rock. Cei din trupă abordează un stil modern, influențat de notele de blues sau grunge.

4 oameni intră în componența trupei. Cei 4 care, cu fiecare prestație live, încearcă să ajungă în sufletul oamenilor cum știu ei mai bine. Tandru, cu emoție și sensibilitate. Concertele live sunt arma cea mai bună pentru a demonstra cine sunt ei, de fapt.

:umbra înseamnă 4 oameni care vor să aducă schimbare prin note și prin atitudinea lor pozitivă.

  • Mihai Alexandru Tacoi – voce principală și chitară
  • Matei Pușcaru – chitară bas și backing vocals
  • Cristi „Chinezu” Constantin – baterie și sampler​tere.

Alex se resimte în sunetul diversificat, în stările pe care muzica lor le creează şi în măiestria cu care cei patru îşi cântă piesele.

Primul album de care s-a bucurat trupa a fost „Noi, restul”.

Ce fac mai exact cei de la :umbra? Încearcă să aducă noul la obișnuința cu care ne-am obișnuit din partea trupelor indie.

Asta au încercat să facă si sămbătă, 1 septembrie într-un concert acustic la Yellow. Un concert organizat de RoEvents și care a făcut venirea toamnei mai plăcută. E o adevărată plăcere să știi că te poți bucura de muzica bună, la un pas distanță. Concertul de sâmbătă  a dat credit unei plăceri nebune de a asculta și a tot asculta muzica indie românească.

Fii la curent cu noile evenimente marca RoEvents și începe noul sezon cu o serie de concerte live!