miercuri, mai 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruUltima haltă în Paradis- premieră spectacol FF Theatre

Ultima haltă în Paradis- premieră spectacol FF Theatre

“Ultima Haltă în Paradis”-premieră pentru luna noiembrie. Spectacolul se va desfășura în The Temple social pub, strada Mărăsești 71-73. În data de 14 și 18 noiembrie, de la ora 20.00 sunteți așteptați la o comedie jucată în premieră, aceasta fiind organizată de FF Theatre.

O comedie spumoasa care arată cum arta de a iubi poate fi transmisă mai departe, un Don Juan autohton zdrobit de propriul stil de viață, un tânăr  inocent adus în pragul sinuciderii din cauza iubiri, o doctoriță superbă, o asistentă pe măsură și multe vizitatoare surpriză, întâmplări, lecții și aventuri cât pentru o viață.

Ultima Halta în Paradis”, una dintre cele mai reușite creații ale autorului Valentin Nicolau,  este un spectacol care ne arată că viața poate să fie un mister, o aventură continuă și ne învață că totul depinde de felul în care alegem să o trăim. Este genul de spectacol care vrei să nu se termine niciodată și care va face sala să râdă în hobote de la un capăt la altul.

Povestea începe într-o cameră de spital rece, o cameră a bolii, a suferinței, cu un bărbat ajuns la capătul vieții, bărbat despre care se spune că a avut peste 10.000 de femei, nebunia începe în momentul în care un tânăr pacient este adus în stare foarte gravă din cauza unui eșec în dragoste nefiind clar dacă a încercat să se spânzure, să se înece sau  s-a electrocutat.

Din mila sau din dorința de a duce povestea mai departe, Mitică îl învață pe Ionel toate secretele iubirii, lecțiile de viață, dans, transformându-l pe tânărul nostru într-un adevărat prădător și camera rece de spital într-un colț de paradis.

“ Oamenii sunt atât de orbi încât trec prin viață fără să vadă cât este de frumoasă, fără să se bucure. De ce să nu ne minunăm de fiecare mângâiere, fiecare sărut? “
Rezervările se pot face aici: https://www.ffentertainment.ro/ff-theatre/rezervari-spectacole/
Suport artiști: 50 lei
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular