Ultima dorință (”TESTAMENT”) de Radu Popescu

Ultima dorință afiș

Un spectacol despre sex, dragoste, relații complicate și bine condimentat cu umor la Teatrul Apropo. Două prietene față în față cu mai multe situații excepționale vă vor purta din birourile corportatiste până la mare cu cortul, unde se poate vorbi liber despre orice sub stele.

Veți descoperi două personaje cu sex appeal care vin în fața voastră cu experiențe de viață diferite. Altfel spus: o tânără avocată debutantă se împrietenește cu o IT-istă nonconformistă.

Alexandra vrea să salveze Universul, în timp ce Nicole a renunțat de mult la ideea de salvare. Scandalos, delicat, delirant prin exaltare, suav și emoționant – veți fi surprinși, dar merg în aceeași propoziție despre acest spectacol care cuprinde scene ce pot face parte din viața fiecăruia dintre noi. Actrițele Mihaela Popa și Alina Dumitrelea vor reda un dialog autentic despre întrebările intime ale societății de astăzi aflate la confluența dintre gândirea tradițională vs. tendințele moderne, unde relațiile personale, de muncă, filosofia de a fi suferă modificări semnificative.

Pentru că spectacolul poartă semnătura unui autor care a studiat mai întâi chirurgia cardiacă pentru a vă oferi un spectacol despre inimă și trăirile ei într-o lume ca a noastră. „Ultima dorință” a primit o nominalizare importantă la Irish Embassy Award for Romanian Emerging Playwright.

Cu: Alina Dumitrelea, Mihaela Popa

Muzică originală: Alexandru Suciu

Multimedia: B4 (Bogdan Benea, Dragoș Mazo, Vlad Gheorghe, Bogdan Nedelcu)

Decoruri și costume: Marian Văsii

Regia: Radu Popescu

Durată: 1 oră și 20 min. (fără pauză)

Promoție: Elevii și studenții beneficiază la 1 bilet cumpărat + 1 bilet gratuit!

Ultima dorință afiș

Ultima dorință afișUltima dorință afișUltima dorință afișUltima dorință afiș