Uite ce se anunță la Teatrul Roșu!

0
59

„Divorţ în ziua nunţii” – 27 iulie, ora 20.00

E timpul să spunem „prezent” la cea mai importantă zi din viața a doi tineri care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.
Un spectacol produs de Teatrul Independent INDART.
Regia: Cătălin Stelian
Distribuția: Silvia Gagu, Adelina Mihalcea, Cristina Diaconescu, Alin Brancu, Emanuel Bighe
Scenografia: Bogdan Gagu
Preț bilet: 25 lei.
Accesul se realizează începând cu ora 18:00, iar rezervările se revendică până la 19:45.
Rezervări: 0723196376.
„O femeie împărţită la doi” – 28 iulie, ora 20.00
1284
Distribuția: Ana Odagiu, Cosmin Teodor Pana, Vlad Trifaș
Regia: Lucian Ionescu și Ana Odagiu
Încurcate sunt căile amorului! Ea, tânără frumoasă și prezentabilă, îi vrea pe amândoi: unul îi oferă stabilitate, celălalt excitație. Mai contează faptul că cei doi sunt cei mai buni prieteni, atât de buni încât oficialul nici nu își închipuie ce se petrece pe la spatele său? Amantul are remușcări, oficialul n-are habar, iar minciuna are picioare scurte. Astfel, un om bun și pașnic se transformă în ceva ce nu vă puteți imagina. Cum se vor rezolva lucrurile? Aflați vizionând comedia „O femeie împărțită la doi”.
Preț bilet: 25 lei.
Accesul în club se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.
Pentru rezervări și detalii: 0723.196.376.
„Soţ de vânzare” – 31 iulie, ora 20.00
24 iul
Oxana (o tânără „modernă” până în vârful unghiilor strident colorate, frumușică, ușor naivă, dar extrem de determinată) îi propune Elenei Vladimirovna (nevastă de profesie, trecută de prima tinerețe, însă inteligentă, cu „look” și inițiată în metehnele vietii) o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al mult doritului ei soț contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.
Andrei Vasilievici (mascul veritabil care trăiește cu voluptate criza vârstei de mijloc) pare să facă toți banii. Va fi însă de acord cu această tranzacție? Vor reuși cele două femei să încheie incredibilul contract?
Subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte cu multiple și intense răsturnări de situații. Cu sau fără acordul celor implicați, singura garanție oferită e o seară plina de umor și râsete-n cascade! Pregătiți-vă pentru o experiență care vă va schimba cu siguranță percepția despre căsnicie și…teatrul românesc underground!
Preț bilet: 25 lei.
Accesul se poate face începând cu ora 18.00, iar rezervările se revendică până la 19.45.
Pentru rezervări și detalii: 0723 196 376.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.