Astăzi, 24 iulie, #UberIceCream ajunge și în București. Promoția globală cu accent local este cel mai rapid mod de a primi înghețată în doar câteva minute, prin simpla apăsare a unui buton.

Pentru o singură zi, între orele 11:00 și 17:00 te poți răcori cu trei înghețate Magnum livrate în decursul celor șase ore, la prețul de 6 RON. În acest preț intră atât cele trei înghețate, cât și livrarea și surprizele pe care le poți găsi în pachet.

magnum

Cum funcționează?

Pasul 1: Deschizi aplicația Uber astăzi, între orele 11:00 – 17:00

Pasul 2: Îți alegi locația și apeși pe butonul de comandă pentru ICE CREAM

Pasul 3: Dacă ești pus în legătură cu una dintre mașinile cu înghețată, comanda îți va fi livrată în câteva minute. Tot ce trebuie să faci pentru a primi înghețata este să te întâlnești cu șoferul în fața clădirii în care te afli.

HQ_ice-cream_half-screenshot_english

De asemenea, poți primi înghețată gratis dacă îți convingi un prieten să își facă un cont Uber cu codul ÎNGHEȚATĂ. Astfel, va primi înghețata gratuit dacă face el comanda. Dacă nu ai cont, poți folosi codul pentru a comanda înghețată gratuit.

În plus, în același interval orar, tot astăzi, Mașina cu Înghețată va fi prin București cu #UberIceCream. Ai încă o ocazie să primești înghețată gratuit, dacă vei găsi mașina și îți vei face cont pe loc.

masina2

Tuturor ne place înghețata, mai ales în zilele călduroase. Așa că profită de cele șase ore pe care le ai la dispoziție, descarcă-ți aplicația și bucură-te de cea mai simplă metodă prin care te poți răcori.

Sursa foto: durban.getitonline.co.za, avantaje.ro, newsroom.uber.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here