vineri, decembrie 3, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSTwimStudio caută marketing assistant!

TwimStudio caută marketing assistant!

Dacă îți dorești să faci parte dintr-o echipă tânără, fun și creativă nu ezita să aplici pentru poziția de Marketing assistant pe care o oferim în cadrul studioului nostru de gaming TwimStudio.

Căutăm o persoană pasionată de social media, creativă, care să dețină abilități bune de comunicare, să fie organizată, creativă, cu o dorință de a învăța lucruri noi. În plus, este necesar să cunoască SEO la nivel basic, să fie pasionată de gaming și să vorbească limba engleză la nivel avansat.

Experiența anterioară oferă un avantaj, dar nu este un factor decisiv. Trimite-ne un mail cu Cv-ul tau la adresa twimstudio1@gmail.com și câteva rânduri despre ceea ce te-a motivat să aplici la acest job.

*acest job vine la pachet cu niște colegi super fun, board games și un birou cu o super terasă.

Denisa Nichita
Sunt o fire curioasă. Îmi place să aflu cât mai multe lucruri și să mă perfecționez în cât mai multe domenii cu putință. Ah, da! Uitați încă un lucru.. sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a îl face. Sunt săgetător. Poate are și asta vreo relevanță. Când nu mă găsiți pe holurile facultății sau la cămin urmărind vreun serial (am o colecție impresionantă de seriale terminate – plăcerea mea nevinovată), mă găsiți în parc, pe bancă, uitându-mă în gol. Nu, nu sunt nebună. Doar că îmi place sa mă bucur de cele mai mici aspecte ale vieții. Mulți îmi spun că sunt ciudată, de parcă ar fi un lucru rău; eu mă mândresc cu asta. Eu sunt Denisa. :)
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular