Smiley Omul, cel mai mare turneu național susținut de un artist român ajunge la Cluj

0
53
smiley

Smiley își ia muzica, sufletul și “cea mai tare trupă din sud-estul Europei” și pornește în cel mai mare turneu național susținut de către un artist român.

Un total de 15 orașe vor avea șansa de a trăi emoția turneului Smiley Omul. Spectatorii se vor delecta cu 45 de ore de muzică live, lumini, lasere, ecrane, dansatori, invitați surpriză și acces #liberlaemotii. În organizare există peste 50 de ajutoare care fac posibil acest turneu.

Într-o lume în care suntem încurajați să devenim roboți, să fii om devine din ce în ce mai greu. E greu să admiți că eșți așa cum ești, că ai limitări, că zilele nu-ți sunt mereu la fel, că tu ca om ești supus schimbării și evoluției, de fapt. Turneul ăsta este despre și pentru oameni, cu emoțiile, cu bucuriile, cu stările de tot felul, pentru că noi, în esență, așa suntem”, povestește Smiley.

Orașele în care va concerta

Turneul național va debuta la final de octombrie, pe 29 octombrie, la Pitești, în orașul natal al lui Smiley. Va continua pe 30 octombrie la Buzău, pe 5 noiembrie la Constanța, pe 7 noiembrie la Galați, pe 10 noiembrie la Ploiești, pe 12 noiembrie la Brașov, pe 13 noiembrie la Târgu Mureș.

Clujul se va putea bucura de muzica artistului pe 18 noiembrie, la Sala Polivalentă.

Următoarele concerte vor avea loc pe 19 noiembrie la Timișoara, pe 20 noiembrie la Arad, pe 25 noiembrie la Craiova, pe 10 decembrie la Bacău, pe 11 decembrie la Botoșani, pe 12 decembrie la Iași. Spectacolul de încheiere va fi pe 21 decembrie la București, la Sala Polivalentă.

Bilete disponibile aici.