Turn your creativity into reality with Ingenius!

0
26

ASER vine în întâmpinarea  minților creative cu cel mai complex proiect studențesc de marketing, Ingenius. În perioada 13-19 mai, Ingenius va oferi tinerilor o experiență unforgettable, dar și o colecție de informații, tips and tricks, open days, workshop-uri din domenii precum: PR, Advertising, Social Media, Digital, Client Service, Creație și, bineînțeles, multe alte surprize și provocări pe care studenții le vor descoperi pe parcurs.

Ingenius oferă șansa tinerilor pasionați de creativ să intre în contact cu sfera marketingului, să își depășească limitele. Toată energia canalizată către această aventură le va deveni pistă de decolare către un frumos curcubeu de cuvinte, strategii, culori și know-how din domeniu.

Proiectul oferă o experiență completă și fresh, atât sub îndrumarea  specialiștilor din domeniu, cât și a echipei entuziaste din organizare. Fericiții participanți care vor trece de etapa recrutării și vor păși către experiența Ingenius, vor afla că acesta este mai mult decat un proiect, Ingenius este un accelerator de învățare informală.

Ce se află în spatele celei de a-VI-a povești ingenioase, poate fi găsit, atât pe pagina de Facebook Ingenius, cât și pe pagina de Instagram.

Pentru că orice experiență faină poate începe cu un click, accesează formularul de înscriere și completează-l până pe 21 aprilie, ora 23:59.

Ingenius este șansa ta de a te conecta cu realitatea din domeniul creativ!

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.