Tu unde petreci de Halloween?

0
1057

„I love the spirit of Halloween and the energy that comes with it.”

Katharine McPhee

Anul acesta Halloween-ul pică vineri. Nici că se putea mai bine pentru cei care caută încă un motiv de distracție. În plus față de vinerile obișnuite, nu doar că îți iei prietenii și dai iama prin cluburi, costumația face ca seara să fie și mai incitantă. Halloween-ul este o ocazie perfectă pentru iubitorii de petreceri și pentru cei cu chef de viață imposibil de oprit. Dacă îți place să te și deghizezi, cu atât mai bine!

Sărbătoarea pe care o cunoaștem sub numele de Halloween a fost influențată și modificată, de-a lungul timpului. La origine, Halloween-ul este o sărbătoare celtică. Cu sute de ani în urmă celții trăiau pe tărâmuri cunoscute astăzi drept Marea Britanie și Nordul Franței. Pe 1 noiembrie ei sărbătoreau încheierea verii și venirea anotimpului rece și întunecat, asociat morții. Festivalul Celtic Samhain dura trei zile, timp în care celții se accesorizau cu piei si capete de animale, făceau un foc în care aruncau oasele vietăților și sperau că astfel să alunge spiritele rele și să diminueze puterea morții. Tradiția spune că în noaptea de 31 octombrie granița dintre cei vii și cei morți era distrusă de forțele malefice și astfel cei pieriți reveneau la viață.

Lăsând puțin poveștile la o parte, în zilele noastre, Halloween-ul se sărbătorește prin distracție. Tinerii se costumează care mai de care mai „înspăimântător” după gust și pleacă în căutarea distracției.

Trick or treat-ul din zilele noastre, când nu ne mai satisfac bomboanele și desenele cu Familia Adams ne îndeamnă la multe shoturi și voie bună. Dacă te gândești să ieși și tu undeva de Halloween, wear black and choose a place:

 •   We Suck IV – Yelloween by Veuve Cliquot la Gaia BoutiqueClub

„You already know where’s the best Halloween in town, don’t you?

Prepare yourself because my fantasies are much darker than you think, my dear!

Dresscode: Your SCARIEST COSTUME ever is MANDATORY to survive the whole night! Without it you can’t get in and stay with us!”

 • HALLOWEEN PARTY la ARENA PUB

Arena Pub oferă în noaptea de Halloween 10% DISCOUNT pentru cei ce vin costumați !

 • Nightmare on Batiștei Street InSpayer Bistro

 Dacă vii costumat și anunți apăsând butonul “join” al event-ului pe Facebook, prima băutură este din partea casei, un cocktail Poltergeist, suficient de horror încât să îți sperie și ficatul. Vino însoțit de prieteni, până în ora 23:00 și intrarea este liberă pentru toata gașca.

Intrare: 10 lei după ora 23:00

 • Halloween Party în Bastards Club!

„Bastarzii vă invită la petrecerea noastră favorită! Ca în fiecare an avem din partea casei Bloody Bastard Long Drink si Punch.

Costumația nu este obligatorie, dar este încurajată și apreciată cu premii la ora 3:00. “

Prețuri pentru student, iar intrarea este liberă.

tumblr_ltvzuzbxfk1qjr8uwo1_500

 • Halloween party în Club MAYA

Club Maya te invită la „HALLOWEEN PARTY  începând cu ora 21:00, costumat și entuziasmat cobori scările spre o poveste ce te așteaptă să o savurezi printre umbrele mistice ale dovlecilor luminați, pânza de păianjen te îmbrățișează la fiecare pas, fantomele coboară din tavan pentru a te saluta, scheleții îți zâmbesc cu subînțeles, muzica și murmurul te atrage și mai adânc în inima clubului.  Nu vei fi singurul costumat, costumația este obligatorie.

Intrare liberă!

 • Cats On The Roof! Halloween Party! La Diamon Club

În seara de 31 octombrie, după ora 20.00, toate pisicile se adună la Daimon Club, să miaune la luna plină! Bineînțeles, alături de pisici sunt așteptate și vrăjitoare, mumii, vârcolaci, zombies și toate creaturile ce vor să iasă la distracția lor în noaptea de Halloween.

Intrarea e liberă, muzica bună, atmosfera plină de mister și distracție. În concluzie, nu ai niciun motiv să lipsești. Be there! Meow

 • Halloween Party @ The Embassy Hanul cu tei

Don’t forget to glow in the dark is our motto for this party.

 • Halloween Party în Storage Room

„Îți mai amintești cât de bine ne-am distrat la Break the Ice Party?

Acum CS-URA îți dă din nou întâlnire în Storage Room, pentru Halloween Party! Pune-ți cel mai funny sau cel mai scary costum și vino să ne distrăm până dimineata!”

Când? Joi, 30 Octombrie, de la 22:00.

 • Spooky weekend @Bound 

Pumpkins,scarecrows,ghosts and more! Who will show up at the door? Halloween’s a spooky sensation! Come party at our celebration! Please dress the part whether creepy or sweet and we’ll gladly serve up tricks and treats!

Friday at 23:00.

 • De Halloween, Teddy Bear devine Hallobear.HALLOBEAR în World Trade Center

Pe 31 octombrie, ursul de pluş te invită să-ţi pui costumul şi să te alături distracţiei. Printre ei şi gaşca Teddy Bear – Optick, OK Corral, MoonSound şi Charlie Boy ţine isonul în stil deep, funky şi nu-disco, astfel ca tu să poţi defila în paşi de dans bine punctaţi.

O petrecere înfricoşător de fun, la final de octombrie în World Trade Center.

INTRARE: 20LEI / 30LEI (+18)

tumblr_mvijzqZFXA1salexoo1_500

 • NOAPTEA STRIGOILOR: Coma | Niște Băieți | Shadow Box

Vrăji, farmece, cântece și descântece în noaptea de Halloween la Colectiv!

Pentru că strigoi, vraci și vârcolaci, zâne nebune, prințese și mirese, pompieri, jandarmi, polițiști și golani, suflete neliniștite și mumii însuflețite ies pe străzi de Halloween. Poți sa fugi, dar nu poți sa te ascunzi!

La Colectiv pregătim licori magice cu buruieni rare, poțiuni și răcoritoare servite de ursitoare de blesteme protectoare.

Niste Baieti, Coma și Shadowbox fac Colectiv cu sufletele noastre rebele și ne țin în picioare pe ritmuri pe care nimeni nu doarme, toată lumea….MUHAHAHAHA!

Acces: 20 lei – include un shot cu descântece.

 • HANGOVER HALLOWEEN / VILLAINS TAKING OVER

Cei de la Hangover Club ne așteaptă joi, 30 octombrie, să dăm startul unei petreceri de Halloween de invidiat. Muzica și shot-urile vor fi de neoprit începând cu ora 22.oo, cu intrarea bineînțeles, liberă.

 • BLOC PARTY 44 HALLOWEEN EDITION la HANGOVER Club

Phoenix HipHop & HANGOVER prezintă:

►BLOC PARTY / HALLOWEEN EDITION (where’s the party at)

New episode of the second season

Friday 22:00h

with Ras T

tumblr_n33j0wi9VA1s7mgnxo1_r1_500

Sursă foto: https://www.tumblr.com/