Home Fun & cultură Film și teatru TU îmi ești motivul pentru care aș face orice

TU îmi ești motivul pentru care aș face orice

0
TU-Library

Pentru tine, aș face orice. Doar TU îmi dai motive să văd viața în culori, stelele când e înnorat și lumină când nu mai există speranță.

Sună clișeic, nu? Să recunoaștem, mulți dintre noi ne-am aflat într-o asemenea situație când Cupidon a fost mai darnic cu noi, nu doar de Valentine’s Day.

Ce ai face pentru persoana dragă de lângă tine? Orice, nu? Bineînțeles. Ai muta munți și ai face ca imposibilul să nu existe, poate, doar pentru un zâmbet.

Dar ORICE chiar ar însemna orice? Metaforic vorbind, da. Dar puși în fața unor situații mai puțin plăcute, parcă nu am putea realiza imposibilul, oricât ne-am dori. Ar suna ca și cum sentimentele s-ar bate cap în cap, că ai face orice, dar până la urmă nu chiar orice. În drumul către o relație perfectă, se vor arăta mai multe fețe întunecate care vor tulbura puțin sfera firescului și ne vor duce cumva, într-o lume în care dacă n-ar exista, ce bine ar fi.

YOU este un serial original Netflix care ne arată că pentru persoana iubită chiar se poate face orice. Poate și doar să îi vezi un zâmbet pe față dimineața.

https://www.youtube.com/watch?v=cKOhno0IMpA&t=34s

JOE este un tânăr, manager de librărie, care e mai mult decât mulțumit de meseria pe care o face. În fiecare zi, în librăria sa calcă oameni și oameni, unii care merită mai multă atenție, iar alții care doar primesc titulatura de clienți. Într-o zi, în liniștea obișnuită care domnea de ceva timp, își face apariția o tânără cu o aură misterioasă. Guinevere Beck este tipa care îi spulberă puțin gândurile lui Joe.

Ok, de la un simplu client care trece pragul librăriei, cum se ajunge la o chimie între cei doi? Joe se pare că e mai mult decât un simplu manager de librărie. Un adevărat stalker care ajunge, în câțiva pași, să afle mult mai multe detalii decât și-ar putut imagina despre minunata Beck.

Însă, calea pe care trebuia să o urmeze să ajungă la ea se arată puțin cam tumultoasă. Nu-i nimic, Joe a făcut în așa fel încât să elimine obstacolele. Însă, aceste obstacole sunt mai mult decât niște lucruri obișnuite pe care un tânăr le poate face pentru viitoarea prietenă. Ceva la care nu te-ai fi așteptat de la un manager de librărie.

YOU este un serial care îți pune ceva semne de întrebare. Îți arată că aparențele înșală de multe ori și că încrederea trebuie câștigată în timp, în foarte mult timp. Joe e acel tip de persoană care, da, ar face și imposibilul pentru cea care îi înveselește zilele, însă merge puțin prea departe.

Iar Beck e o tânără care se află într-o linie frivolă care face diferența între o puștoaică rebelă și o femeie independentă care știe ce vrea de la viață.

YOU se joacă puțin cu imaginația și te face să îți pui multe întrebări despre ce va fi, uneori întrebări care ajung să fie cât mai personale. Pentru că are grijă să arate o realitate mai bizară a faptelor, culminând cu o iubire care parcă nu e acea iubire care se arăta veșnică.

Pentru că din TU îmi dai motive să mișc munții din loc, se va ajunge ca acel TU să fie chiar motivul pentru care drumul propriu este blocat către firesc.

Fără a intra prea mult în intriga romanului, YOU este disponibil pe Netflix și așteaptă să vezi care e legătura care se formează între Beck și Joe.

 

 

Exit mobile version