Tu conturezi a 10-a poveste

  0
  236

  Anul acesta asociația studențească DaAfaceri organizează cea de-a X-a ediție a proiectului Business Intro. Perioada de desfășurare va fi 28-30 aprilie, la Casa RAF – Romanian-American Foundation. Evenimentul va consta într-o sesiune de workshop-uri interactive.

  Business Intro este prima școală gratuită de antreprenoriat pentru tinerii din București, și proiectul de lansare al Asociației Studențești DaAfaceri.

  AfisPrin reunirea studenților cu inițiativă, idei și dorința de a-și înființa propria afacere, proiectul iși propune inițierea și încurajarea acestora de a pătrunde în domeniul antreprenoriatului. Participanții vor avea ocazia de a asculta nouă povești de succes direct de la speakeri și antreprenori cu experiență în business.

  Structura evenimentului este următoarea:

  Luni, 28 Aprilie – A fost odată ca niciodată…(Conceptul)

  1. Povestea

  2. Brandul

  3. Produsul sau serviciul tău

  Marți, 29 aprilie – Și s-a auzit peste mări și țări…(Promovarea)

  1. Online

  2. Offline

  3. Social Media

  Miercuri, 30 aprilie – Și el era stăpânul…(Clientul)

  1. Nevoia Lui

  2. Cine este el, stăpânul?

  3. Cum ajungi la el?

  Printre invitații care au confirmat deja prezența în cadrul evenimentului se numără Traian Ispasiu – Co-Founder la Asociatia Initiativa pentru fericire si posesor al business-ului Caffe Tabiet, Irina Scarlat – VP & Co-Founder Akcees și Managing Partner Prove PR, Claudia Suhov – co-fondatoare & Creative Director NextSteve Group și fondatoare Boko, Călin Spiridon – fondator riche, Veronel Guiman – Fondator concept V-motivatin, Denis Todirica – fondator Galzeon, Nicoleta Chirica –  fondator Iutta.

  Cei interesați se vor putea înscrie la proiect în perioada 14-25 aprilie, completând formularul de aplicare pe siteul www.businessintro.ro

  Despre DaAfaceri

  DaAfaceri este o organizație nonguvernamentală, apolitică și nonprofit din cadrul Academiei de Studii Economice din București, înființată în martie 2003.

  DaAfaceri urmărește, de 10 ani, dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul studenților și dezvoltarea profesională a acestora pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri românesc, fiind Junior Entreprise în cadrul confederației internaționale JADE.