A venit vara. Unii au planuri, alții habar n-au încotro s-o ia. Unii străbat cluburile și tot ce se poate, alții și-au propus ca această vară să o dedice internship-urilor sau chiar unui job. Tu în ce tipologie te încadrezi?

1. Party animal

001-017-678x1024

Te-ai distrat deja în mai multe cluburi cu prietenii și nu ai mai dat deloc pe acasă? Îți dai ckeck-in de 3 ori pe seară, în locuri diferite? Te întreabă mama dacă ai intrat într-un anturaj dubios de când a venit vacanța? Seara te prinde în oraș și a doua zi dormi până după-amiază? Îți faci planuri să mergi la mare, munte, Vamă, oriunde? Atunci ești un party animal! Distrează-te cât poți, vara abia a început, cluburi noi de experimentat mai există, iar cheful tău nebun parcă îți și strigă ”vara asta n-o să dormi”.

2. Conștiinciosul

iqool..

Vara asta o să înduri. Fie un job underpaid (dar care îți oferă mari oportunități), fie un internship de 3 luni, neremunerat (dar care va da bine în CV și care te va ajuta să vezi cum e, de fapt, un job adevărat),  fie căldurile amețitoare din capitală în timp ce tu faci voluntariat pe străzile toride ale Bucureștiului. Dacă ești preocupat de viitorul tău, cauți orice ar putea să te ducă pe drumul ”adulților”. Bravo. After all, mâine-poimâine dai licența și te îngrijorezi că nu-ți vei găsi un job. Internship-urile și voluntariatul fac minuni în ochii angajatorilor. Trust me, vorbesc din experiență (toate articolele scrise pentru IQool au contat la angajare).

3. Pară-mălăiață

1010576_350716921698281_808429395_n

Se spune că sesiunea e un moment prielnic de a începe să urmărești un nou serial cu multe sezoane. Ei bine, tu funcționezi altfel: după abrambureala și oboseala din sesiune, consideri că meriți o bine-meritată vacanță, în care să stai degeaba toată ziua. Programul tău arată cam așa: te trezești cu greu pe la 12-13, decizi să mai stai în pat vreo jumătate de oră, apoi mergi în bucătărie, mama îți spune că arăți groaznic și te roagă să-ți revizuiești programul și tu o aprobi; apoi îți pune pe masă o porție cu mâncare; cu foarte mare greu te duci în sufragerie și să deschizi televizorul să vezi ce mai e nou; studiezi ”piața” în timp ce mănânci; când începe Mireasă pentru fiul meu decizi că un serial ar fi mai bun, așa că te duci în dormitor; și te tot uiți până nu mai știi cîte seriale ai urmărit. Pe seară ieși puțin în oraș, să te mai vezi cu lumea. Apoi, vii acasă cu prietena, în camera ta dezordonată, cu multe haine pe scaune. Adormi pe la 3-4.

4. The lonely-loner

Ai avut vreodată momente când ai vrut să fii singur? Dar acel gen de singurătate în care nu ai vrut să ieși în oraș, la petreceri, să nu vorbești cu nimeni, să nu te caute nimeni, să fii doar tu cu tine, eventual citind o carte bună? Cu toții am vrut asta. Când te cheamă cineva în oraș tu să spui:

993045_350920805011226_1457186698_n

Dacă nu te încadrezi în tipologiile de mai sus, lasă comentarii acestui articol. Voi scrie și o a doua parte, dacă va fi nevoie.

Surse foto: Oana Dobrescu, Dana Alecu, facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here