Tu ce branduri de cosmetice românești cunoști? Hai să îți spunem noi câteva!

0
2377
branduri de cosmetice românești
Sursă: doc.ro

Femeile sunt foarte interesate de felul în care arată și vor să se simtă cât mai bine în propria piele. Deși cosmetica apare și se răspândește abia în secolul al XVIII-lea, aceasta există încă din vremea Egiptului Antic, când femeile se foloseau de ingrediente naturale, precum apa de trandafiri sau uleiul de măsline, pentru a se înfrumuseța. În prezent, cele mai multe produse cosmetice au în componență numeroase substanțe chimice, ingredientele naturale fiind în cantitate foarte mică. Însă există câteva branduri de cosmetice românești care folosesc ingrediente 100% naturale.

Cele mai multe femei preferă produsele brandurilor străine de cosmetice. Motivele sunt numeroase. Poate că reclama pe care au văzut-o a TV le-a stârnit curiozitatea, poate vedetele care recomandă un anumit brand de cosmetice le-a câștigat încrederea. E adevărat cei din afară știu cum să pluseze pe imaginea brandului lor. Însă faptul că nu vedem prea des reclame la branduri de cosmetice românești nu înseamnă că ele nu există. De unele poate că ai auzit, doar că nu știi că sunt chiar branduri de ale noastre. Hai să afli mai multe despre câteva dintre ele.

  1. Iehana

Este primul brand de cosmetice din lume care folosește apa Kangen, adică o apă care ,,întoarce la origini”, traducând din japoneză. Iehana este o afacere de familie care oferă produse 100% naturale (fără parabeni, coloranți, chimicale etc.) și 100% handmade.  Iehana produce, printre altele: creme de corp, măști de față, creme anti-îmbătrânire. Fiecare produs se livrează cu un scurt mesaj scris de mână.

branduri de comestice românești
Sursa: the-may-day-blogspot.ro

2. Raftul cu Miresme

Apariția brandului se datorează unei călătorii în Sri Lanka. Georgiana Radu, cea care a lansat brandul, a aflat în urma acestei călătorii care sunt beneficiile uleiurilor, așa că a adus și în țară câteva mostre. Mulțumită de rezultate, a decis că trebuie să ofere și altor femei produsele care ei i-au făcut bine și a început să realizeze produse naturale care să reducă petele pigmentare, să regenereze, să hidrateze și să înfrumusețeze pielea femeilor. Produsele nu conțin substanțe chimice și sunt adaptate în funcție de tipul de ten.

branduri de cosmetice românești
Sursă: trend-traveller.com

3. Leac de-un Veac

Produce un singur produs, o cremă cu întrebuințare universală, care hidratează, dezinfectează, regenerează țesutul și poate fi folosită și pe pielea bebelușilor. Crema are în compoziție 6 produse naturale, iar rețeta ei este păstrată în familie de peste un secol, de unde vine și numele de Leac de-un Veac.

branduri de cosmetice românești
Sursă: roinita.ro

4. Sabio Cosmetics

Chimia și avocatura nu prea se leagă, nu? Ei bine, Sabio Cosmetics este ideea unei foste avocate care iubește chimia și care produce cosmetice 100% naturale în propriul atelier, după rețete proprii. Aici găsești produse precum săpunuri, uleiuri, deodorante și game diferențiate pentru femei, bărbați și bebeluși.

branduri de cosmetice românești
Sursă: sabiocosmetics.ro

5. Pure by Daiana Anghel

Totul a pornit de la o călătorie în Maroc, acolo unde creatoarea brandului, Daiana Anghel, a rămas impresionată de cosmeticele tradiționale marocane: săpunul negru, uleiul de argan și ghassoul (argilă de origine vulcanică). Următorul pas după ce a început să importe aceste produse la noi în țară a fost să creeze propriile produse 100% naturale pentru îngrijirea pielii și a părului.

branduri de cosmetice românești
Sursă: pictame.com

 

Deși prețurile sunt mai ridicate decât la alte produse, trebuie avut în vedere că produsele acestor branduri nu conțin parabeni, substanțe chimice sau coloranți. Poveștile lor au pornit din dorința unor femei de a împărtăși cu alte femei beneficiile ingredientelor naturale și de a oferi produse de calitate pentru îngrijirea zilnică.

Tu ce branduri de cosmetice românești cunoști și pe care le recomanzi?

Sursă info: inoza.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.