Evanescence afiș

Trupa rock Evanescence va cânta din nou la București, la Arenele Romane, pe 15 septembrie.

Evanescence, una dintre cele mai iubite și apreciate trupe rock americane, se află din nou într-o formulă magică în care vocea celebrei cântărețe Amy Lee înnobileaza piesele care au consacrat trupa și care au rămas nemuritoare pe buzele fanilor din întreaga lume. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în intreaga lume, muzica Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări și premii internaționale, printre care două Grammy-uri primite în anul 2004 pentru piesa „Bring Me To Life”, la categoriile „Best New Artist” și „Best Hard Rock Performance”.

Albumul „Fallen” a rămas și în ziua de azi în topul preferințelor celor ce iubesc muzica rock, acesta fiind certificat cu Platină în întreaga lume. „Fallen” este unul dintre cele opt albume, ale tuturor timpurilor, care au reusit să rămână în top Billboad 200 pentru o perioadă mai mare de un an. „The Open Door” (2006) a marcat un nou succes în palmaresul celebrului grup, cu piese precum „Lithium” sau „Sweet Sacrifice”, iar „Evanescence” (2011) a ajuns pe primele locuri imediat după lansare și a fost premiat cu Aur in Australia, Canada și Marea Britanie.

Muzica formației Evanescence poartă o paletă întreagă de influențe și a fost încadrată de către critici în diverse categorii, de la rock, nu metal și gothic, la industrial, progressive sau hard rock. Cu valențe sofisticate și o atentie deosebită pentru detalii, Evanescence au reușit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului.
Biletele se gasesc în format electronic pe www.iabilet.ro și in magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Prețurile biletelor sunt cuprinse între 159 de lei și 380 de lei:

  • Teren (fara loc, in fata scenei) – 259 in presale si 280 la intrare
  •  Premium (cu loc) – 349 lei in presale si 380 la intrare
  •  Acces General (cu loc) – 159 lei in presale si 180 lei la intrare

Se pun în vânzare doar 700 de bilete Premium.

Pentru biletele „cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar in zona Teren dar insotiti de un adult care are bilet.
Minorii peste 14 ani au voie la concert neinsotiti. Cei sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Se pun în vanzare doar 40 de suplimente Meet & Greet si 60 de suplimente Soundcheck Package
Concertul are loc în aer liber.