Trupa 24K a umplut de energie Palatul Național al Copiilor

0
726
24K au umplut de energie Sala Palatului

Trupa 24K a umplut de energie Palatul Național al Copiilor

Anul 2017 se anunță a fi unul foarte promițător pentru fanii K-pop. Ziua de 14 ianuarie a marcat începutul acestuia, printr-un concert extraordinar susținut de trupa sud-coreeană 24K, la Palatul Național al Copiilor, în cadrul turneului internaţional „Still with 24U” 2017.

Evenimentul organizat de Kompas Events a avut un mare succes, consemnând o seară de dans, muzică, voie bună și multe zâmbete, în care cei șapte membri ai trupei au venit încărcați cu o energie molipsitoare, care făcea să fie aproape imposibil să stai jos și doar să asculți.

Formația sud-coreeană 24K (în coreeană: 투포케이) s-a format în anul 2012, sub Choeun Entertainment. Trupa era formată din șapte membri, iar debutul muzical l-au avut pe 6 septembrie 2012, cu mini-albumul ,,Hurry Up”. Deși câțiva dintre membrii trupei au plecat pe parcursul anilor, formația a rămas până în prezent sub același număr, astăzi fiind alcătuită din: Cory, Kisu, Jeonguk, Hui, Changsun, Jinhong și Hongseob.

24K - Still 24 U World Tour în București

Anul acesta, trupa și-a început turul european, trecând pe listă Italia, Finlanda, Anglia, Polonia, Portugalia, Germania și Franța. Ceea ce a făcut mai specială vizita lor în România au fost gustoasele sarmale, pe care membrii nu au încetat să le laude și nu cred că le vor uita gustul prea curând, și vizita la un restaurant cu specific tradițional, unde au mâncat și au dansat în horă, acompaniați de lăutari. Băieții s-au adaptat rapid stilului de dans, iar momentul a fost surprins de unul din membrii trupei și postat pe contul de Instagram.

https://www.instagram.com/p/BPN3nPAFnIJ/

Chiar de la sosirea în țară, membrii trupei au avut parte de o surpriză foarte plăcută din partea fanilor, aceștia fiind prezenți la aeroport în număr foarte mare, ceea ce, după cum au spus și ei în timpul concertului, i-a surprins foarte mult, doarece nu se așteptau să aibă atât de mulți fani în România.

24K în România

La fel de surprinși au fost și în ziua concertului, chiar înainte de a începe, când la intrarea în Palatul Național al Copiilor au fost întâmpinați de un grup de fani, care i-au impresionat pe băieți dansând pe câteva din melodiile lor. Nici de data aceasta nu s-au putut abține și au postat un video pe Instagram, în el auzindu-se reacțiile lor de uimire și apreciere. Mai multe detalii aici.

https://www.instagram.com/p/BPPneuXhvVP/

Înainte de concert, cei care au cumpărat bilete VIP au avut parte de sesiunea mee&greet cu membrii formației, unde au putut interacționa cu ei și au făcut poze, iar de îndată ce aceasta s-a terminat, ceilalți fani nerăbdători au fost lăsați în sală.

Băieții au început concertul cu cel mai recent single lansat, „Bingo”, umplând sala de energie, dar și fanii, care s-au ridicat imediat în picioare și au dansat în același ritm cu ei.

24K în România

Pe parcursul concertului, nu numai că au cântat propriile melodii, dar au avut pregătite câteva cover-uri ale unor artiști celebri: Chris Brown – „Five More Hours”, Bruno Mars – „24K Magic”, Ne-Yo – „Sexy Love” și o melodie de la Big Bang – „Bang Bang Bang”. Doi dintre membri au avut și o colaborare rap, iar alți doi au avut un dance battle, din care, bineînțeles, au ieșit învingători amândoi.

La un moment dat, membrii s-au împărțit în trei echipe, iar fiecare a trebuit să își aleagă încă un „membru” din sală, pe care să îl învețe pentru câteva minute coreografia de la ultimul single lansat, ca mai apoi publicul să aleagă un câștigător în urma unui dance battle dintre cele trei părți. Ioana, Cora și Victor au fost fanii norocoși care au urcat pe scenă alături de ei, iar ca să le mai treacă puțin din emoții, cântăreții au făcut glume pe seama numelui lor, prefăcându-se că nu le înțeleg sau nu le pot pronunța cum trebuie.

Chiar dacă publicul a ales că echipa Ioanei este cea învingătoare, membrii formații au decis că fiecare a fost câștigătoare în felul ei. Echipa Corei a avut prea mult „swag”, iar echipa lui Victor l-a avut pe el, „cel mai frumos fan din sală”. Toți trei au câștigat câte un album „Still 24K”, semnat de toți membrii.

Un alt moment drăguț a fost când unul dintre membri i-a șoptit ceva în coreeană la ureche liderului formației, care este fluent în engleză, iar acesta nu s-a putut abține să nu îl dea de gol și a spus sălii întregi că tocmai ce i-a fost șoptit că sala este plină de fete frumoase. Liderul, foarte glumeț de fel, îl întreabă unde le vede, iar el a arătat cu degetul în toate părțile sălii, sugerând că sunt peste tot.

Înainte de a se încheia concertul, pe partea din spate a scenei s-a derulat un video special creat de fani, cu mesaje din partea lor, iar fan-clubul 24K din România a avut grijă să îi surprindă oferindu-le un tort. Reacția unuia dintre ei: ,,Nu ne gândeam că o să se întâmple așa ceva.”

Concertul s-a încheiat cu un remix al melodiei „Bingo”, iar la sfârșitul performanței, toți membrii au căzut pe spate pe scenă și au rămas așa preț de câteva minute.

24K în România

Începeți să economisiți bani din nou, fiindcă cei de la Kompas Events au anunțat un nou eveniment, Romania K-POP Cover Contest 2017, ai cărui invitați de onoare vor fi: cel mai bun coregraf din Coreea de Sud: BAEK KOO YOUNG (Coregraf EXO) și unul dintre cei mai buni muzicieni și fondatori ai unei cunoscute agenții de entertainment din Coreea de Sud: DJ KIARRA LEE (Cube Entertainment former casting director). Acesta va avea loc pe 8 iulie 2017, la Palatul Național al Copiilor. În curând se vor anunța toate detaliile, inclusiv înscrierea și participarea la Cover Contest.

Sursă foto: Kompas Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.