True Artisan Café – un festival al comunității

0
70
True Artisan Café – un festival al comunității

Pe 22 septembrie 2018, începând cu ora 9.00 la Nod Makerspace (Splaiul Unirii, 160) vă așteptăm la cea de-a treia ediție a festivalului True Artisan Café, un eveniment marca La Marzocco, pus în scenă de Artisan Coffee Equipment.

Ediția din acest an este dedicată artizanilor, uniți de cafea și pasionați de domeniul lor. Vizitatorii vor găsi o diversitate de expozanți. Cum artizanii pun pasiune și iubire în tot ceea ce fac, bineînțeles că vin împreună cu cauzele lor sociale, de a face bine și celorlalți. Anul acesta, Sorin Onișor se alătură festivalului cu o expoziție de artă fotografică cu vânzare. Banii proveniți din vânzarea fotografiilor vor merge către familii din satele României. Proiectul este coordonat în totalitate de către Sorin Onișor.

Ediția 2018 vă așteaptă cu:

Roasters village – prezentarea prăjitoriilor artizanale din România și străinătate

Expoziție de artă fotografică cu vânzare – Meșteșugari și meșteșuguri de Sorin Onișor

Prezentare de noi tehnologii și produse din industria cafelei

Campionatul Național de Aeropress – Finala în Australia

Ateliere de discuții și informare

  1. Artizani antreprenori la început de drum sau cu experiență în business susținut de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD)
  2. Pasiunile mele: nația și cafeaua susținut de Dragoș Pătraru
  3. Realitățile satului românesc susținut de Alina și Sorin Onisor
  4. Totul despre Startup Nation susținut de Artisan Coffee Equipment și Ebriza

În cadrul festivalului va avea loc și a treia ediție a Campionatului Național de Aeropres, câștigătorul va pleca în Sydney, Australia la finala mondială. Înscrierea în competiție poate fi făcută online (https://goo.gl/forms/UTVqdtVSAOsJwWXH2) și pentru a putea participa trebuie fie să ai un kit aeropress, fie să achiziționezi unul și să știi să-l folosești. Cafeaua campionatului este asigurată de către prăjitoria artizanală Guido Coffee. Juriul este format din Yuko Inoue (Head Judge – câștigător New York Coffee Masters 2016), Eugen Mandric (a jurizat de curând Home Roasting Espressoman Championship), Boris Montanus (experiență de 8 ani în industrie), Delia Avram (un competitor cu ștate vechi) și Dragos Pătraru (pasionat și inițiator al Cafelei Nației, prin a cărei vânzare se vor susține cauze sociale)”.

TRUE ARTISAN CAFÉ – A COMMUNITY FESTIVAL

Organizator: Artisan Coffee Equipment – Laura și Afshin Roshanian, Ana-Maria Mălîia

Laptele oficial al festivalului: Olympus România

Expozanți: Angeline Cake Boutique, Artisan Coffee, Barshaker, Balkan Wave, Biodeck, Ebriza, Guido Coffee, Kofi TI, Sheida Coffee & Stories, Studio Colors, Tastecrafters, Trofic, Vanfruct.

➤ Bilete | 10 LEI, disponibile la intrare
➤ Salutări și întrebări | office@artisancoffee.ro