marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTrucuri pentru a ne feri de frig iarna aceasta

Trucuri pentru a ne feri de frig iarna aceasta

Trucuri pentru a ne feri de frig iarna aceasta

Vrei să ieși afară și să vezi luminițele din oraș, dar parcă atunci când te uiți în telefon și vezi câte grade sunt, îți vine să amâni pe altă zi, cu speranța că poate, poate, mâine se mai încălzește puțin.

Dar nu mai lăsa vremea să îți influențeze deciziile. Pentru că ne dorim ca viața de student să decurgă „ca pe roate”, IQool vine în ajutorul vostru cu câteva trucuri pentru a ne feri de frig iarna aceasta.

six-sweaters

1. Dă o fugă până la cel mai apropiat magazin și cumpără-ți o pereche de urechi în formă de căști până nu se răcește mai mult și riști să îți înghețe urechile. O altă alternativă ar fi să îți pui căștile de la telefon și gluga de la geacă pe cap, asta în cazul în care nu vrei ca un fes să îți strice freza mult trudită.

bba327b8bce1969f4dd0cc8e9506a05b

2. Păstrează-ți mâinile și picioarele călduroase. După cum bine știm, mâinile și picioarele sunt primele care simt frigul de afară. Protejează-ți aceste două extremități purtând o pereche de șosete groase și pufoase, iar la mâini e de preferat o pereche de mănuși din lâniță sau, mai nou, niște dispozitive speciale care încălzesc mâinile.

hand_warmer_1

3. Acoperă-ți fața. Uneori frigul poate fi greu de îndurat dacă nu avem nimic cu ce să ne protejăm.

Trucuri pentru a ne feri de frig iarna aceasta

Nu, nu e nevoie să îți acoperi întreaga față ca persoana din poză, dar ți-aș recomanda o măscă de față care îți poate proteja nasul și gura de la a inhala aerul rece. De asemenea, un fular gros și călduros te poate salva rapid în orice situație.

giphy

4. Pe principiul: „Prietenul la nevoie se cunoaște”, dacă încă nu ai un termos acasă, fugi și îți cumpără unul. Este amicul care mereu îți ridică moralul și te încălzește atunci când colegul de bancă dârdâie cu geaca de blană pe el.

5. Dă o fugă până la târgul de Crăciun și bea un pahar de vin fiert până nu apucă să se răcească. Dacă unul nu e de ajuns, poți să mergi pe două. Îți cresc adrenalina și te asigur că vei avea o seară plină de peripeții și multe momente amuzante.

Atenție! Nu te distrage și fii atent pe unde mergi, nu de alta, dar e posibil să te împiedici de obstacole pe care ai putea jura ulterior că nu erau acolo.

Bucharest Christmas Market 2016

RELATED ARTICLES

Most Popular