miercuri, octombrie 27, 2021
Recrutare IQool
AcasăBREAKING NEWSTrofeul Cupei României ajunge în magazinele Kaufland

Trofeul Cupei României ajunge în magazinele Kaufland

București, 23 mai 2017 – Începând de astăzi, 23 mai, și până joi, 25 mai, începe turul Trofeului Cupei României, găzduit în magazinele Kaufland din orașele Giurgiu, Ploiești și București. Iubitorii fotbalului care vin la Kaufland în aceste zile vor avea ocazia să se fotografieze cu mult râvnita Cupă.

După tur, trofeul va fi înmânat echipei câștigătoare a Cupei României, ediția 2016-2017, în urma finalei programate sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:45, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Trofeul Cupei României va fi expus în intervalul orar 14:00 – 20:00, marți, 23 mai, în magazinul Kaufland din Giurgiu (din b-dul București nr. 197), miercuri, 24 mai, în magazinul Kaufland din Ploiești (str. Republicii) și joi, 25 mai, în București, în magazinul Kaufland din cartierul Mihai Bravu (str Răcari nr 5).

Susținătorii Astrei Giurgiu și FC Voluntari, echipe care se întâlnesc în ultimul act al competiției, sunt invitați să își încurajeze jucătorii și să vină să se fotografieze cu trofeul care poate ajunge în vitrina clubului favorit.

Kaufland România este partener oficial al Cupei României pentru al doilea an consecutiv, din dorința de a promova sportul, un stil de viață sănătos și de a sprijini valorile românești.

Trofeul, o cupă care are la bază o minge de fotbal, este realizat din argint masiv și a fost creat de un bijutier din Germania, care și-a dorit să rămână anonim. Măsoară 60 de centimetri în înălțime și cântărește 12 kilograme. Pe el sunt filigranate stema României și emblema FRF, iar pe soclu sunt imprimate toate câștigătoarele Cupei din 2002 și până azi.

Actualul trofeul al Cupei României se acordă câștigătoarei începând din anul 2002. Atunci, Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis și președinte al Comitetului Olimpic Român, l-a donat Federației Române de Fotbal.

De când se acordă noul trofeu, cupa a trecut prin vitrina a 6 cluburi. Este transmisibilă, astfel că, prin regulament, cupa ajunge în posesia câștigătoarei noii ediții pentru cel puțin un an.

Despre Kaufland România

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine în șapte țări și o rețea de 115 magazine în România. Kaufland România este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare încredere la secțiunea Categoria locală, potrivit studiului Trusted Brands al Reader’s Digest. Strategia noastră are ca scop îndeplinirea dorinţele clienților cu accent pe garanţiile şi serviciile noastre, varietate, un nivel ridicat de calitate şi, bineînţeles, preţuri atractive. Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.kaufland.ro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular