Tribut Metallica cu Masterpiece în Hard Rock Cafe

0
102
afis Metallica

Vineri pe 25 ianuarie, de la ora 22:30 vă așteptăm la Hard Rock Cafe să vedeți și să ascultați unul dintre cele mai bune tributuri Metallica cu Masterpiece!

Trupa masterpiece/”>MASTERPIECE este prima și SINGURA formație tribut METALLICA din România. Trupa este alcătuită din membri cu o vastă experieță muzicală, fiecare cântând și în diferite trupe consacrate din țară (ALTAR, Voices of Silence, Vespera, Scars of a Story, Hungry 4 Heaven, Sinfold, etc).

Încă de la început s-a bucurat de succese obținute în concerte și festivaluri atât în România cât și în străinătate. Azi MASTERPIECE este în continuă urcare promițând fanilor trupei Metallica și nu numai, show-uri de înalt nivel profesional.

Membri:

Andy Ghost-voce

Szabi-chitară

Dorian-chitară/voce adițională

Lo-chitară bas

Gabi-tobe

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Berăria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Biletele au următoarele prețuri:

– VIP: 55 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masă în sală
– Fără loc: 39 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herastrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.