The Rock-afis

Inconfundabilul “for those about to rock…we salute you” va răsuna din nou la Hard Rock Cafe, vineri, pe 10 mai de la ora 22:30. Nu pierde cel mai tare spectacol-tribut AC/DC, pus în scenă de The R.O.C.K.!

La 4 bilete FĂRĂ LOC cumpărate, unul este gratuit! Pune 4 bilete în coș și plătești doar 3!

Costumează-te “Back In Black”, avânta-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” și vino să cânți „Thunderstruck”, „Hell’s Bells” „You Shook Me All Night Long” și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepție, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă și prezenta scenică nestavilită, asemeni lui Angus Young și cu instrumentiști experimentați la bass, chitară ritmică și tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reușește de fiecare dată să încânte publicul și să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosfera unică. Artiștii preferați sunt chiar lânga tine, colectia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului și calitatea sunetului îți oferă cea mai plăcută experiență live.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay.

Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in țară.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– VIP: 55 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 39 de lei, cu loc la masă în sală
– Fara loc: 39 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îți garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău – Șoseaua Kiseleff, nr. 32
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM