TRIBUL LA CONTROL || party by UNIVERSITATEA ALTERNATIVĂ

0
42

Universitatea Alternativă, locul în care înveți să iubești școala din nou, a deschis înscrierile în sesiunea de toamnă pentru anul 2017-2018. Universitatea Alternativă crede în învățarea centrată pe student, așa că fiecare beneficiază de un program de învăţare personalizat și bogat în experiențe practice, creat împreună cu profesionişti. Până pe 15 octombrie, te poți înscrie să faci parte dintr-o nouă generație de tineri dornici să învețe pe bune și să schimbe lumea din jurul lor.

Toamna aceasta, prin tema campaniei de recrutare, Universitatea Alternativă provoacă studenții să se uite la învățarea lor și să se întrebe ce e cel mai potrivit pentru ei.

Învățarea adevarată nu e despre nopți pierdute pe teme inutile, note, teste standard, memorare mecanică de informații teoretice, stat cuminte în bancă ore în șir, frică, obligație. Toate lucrurile astea sunt împotriva felului natural în care oamenii învață. Învățăm cel mai bine prin colaborare, mentorat, personalizare, creativitate, practicând și ieșind din sala de clasă în lumea reală să înțelegem și să vedem cu ochii noștri ce funcționează și ce nu.

Când totul este decis pentru tine și nu alegi să înveți ce și cum îți e ție mai natural, nu o să îți atingi potențialul și nici nu o să înveți cu drag. Universitatea Alternativă încurajează studenții să se descopere, să înțeleagă ce li se potrivește și să învețe să învețe. Pentru asta, are un program de învățare complex, prin care primești resursele și sustinerea de care ai nevoie. Pentru că în această comunitate îți alegi singur cursurile, înveți practic de la profesioniști, crești continuu și ai parte de un traseu de învățare personalizat nevoilor tale.

Universitatea Alternativă are patru comunități de practică: management, antreprenoriat, educație și marketing. Fiecare dintre ele are ca scop creșterea profesională a studenților și dobândirea de competențe concrete în cele patru domenii, prin proiecte practice cu mize reale și prin interacțiunea cu profesioniștii și companiile partenere.

În perioada următoare, sunt deschise trei evenimente pentru cei interesați să afle mai multe despre Universitatea Alternativă. Pe 2 octombrie, în Control Club, va fi un superparty de început de an: Tribul la Control. Petrecerea este deschisă tuturor celor care vor să îi cunoască pe cei din tribul Universității Alternative și să se distreze alături de ei.

Pe 7-8 octombrie este Learning Fest, un weekend plin de ateliere și workshop-uri, unde vei redescoperi dragostea pentru învățare, iar pe 10 octombrie are loc prezentarea Universității Alternative, în sediul lor de pe Dacia 99.

Learning-FestMai multe detalii sunt disponibile online. Până pe 15 octombrie, te poți înscrie pentru generația 2017-2018 de la Universitatea Alternativă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.