Trendy Expo – Trei zile de extravagante feminine!

  0
  230

  1383702_206065219565700_1746356712_n

  Fiecarei femei moderne ii place sa tina pasul cu tendintele in moda si frumusete. Toamna aceasta, Trendy Expo este evenimentul de neratat pentru acelea dintre voi care vor sa se rasfete cu cele mai calde noutati din domeniile frumusetii.

  In perioada 18 – 20 octombrie, la Palatul Copiilor, te asteptam la Trendy Expo, unde vei avea ocazia sa intri in contact cu specialisti din moda, machiaj, cosmetica, spa, coafura, nutritie si estetica medicala, sa te rasfeti cu multe cadouri si surprize la preturi speciale direct de la producatori si sa beneficiezi de oferte si premii din partea partenerilor evenimentului.

  Ce este Trendy Expo?

  Trendy Expo inseamna 3 zile de extravagante feminine. Vino sa te rasfeti in exclusivitate cu noutati, oferte speciale, tendinte, sfaturi si trucuri din moda, frumusete, estetica medicala si multe altele direct de la profesionistii de top din Romania.

  Trendy Expo este un eveniment inovator, ce imbina experientele interactive si expozitia cu vanzare.

  Ce include zona interactiva de la Trendy Expo?

  In cadrul experientelor interactive de la Trendy Expo sunt prezenti o serie de profesionisti de top din domeniul frumusetii. Ei vor oferi secrete, trucuri, idei, vor dezvalui tendintele in domeniile lor de activitate, pe parcursul unor sesiuni de workshop-uri. Dintre speakeri ii mentionam pe: Alex Radulescu, Mirela Vescan, Laurent Tourette,  Adrian Perjovschi, Alex Radulescu,  Anca Mihaila (din partea salonului Michelle), Florentina Opris, Delia Simona Popa, Adriana Bahmuteanu, Camelia Enciu Cristina Brezeanu, Raluca Dobrovolschi, Sonia Trifan si Veronica Sticlaru.

  Mai multe despre conferintele Trendy Expo, puteti afla de aici iar programul complet al experientelor interactive este disponibil aici.