Trei târguri de Crăciun pentru împătimiții de cadouri

0
586

Înțeleg cu greu cauza valului de isterie care începe odată cu renumita goană după cadourile de Crăciun. Actul de a dărui mi se pare legitim și acceptabil, ba chiar nobil, atât timp cât nu devine o corvoadă și nu te face să îți pierzi aiurea mințile și banii prin magazine. Dacă ești una dintre acele persoane care știe să se bucure de atmosfera sărbătorilor, așa comercială cum e ea, îți propun trei târguri cu tematici diferite, menite să te ajute în alegerea darurilor.

Între 19 și 22 decembrie, Casa Universitarilor găzduiește Târgul de Sărbători City Forest care promovează creațiile artiștilor autohtoni. Aici vei găsi de toate, de la haine și accesorii vestimentare, decorațiuni, până la produse și cosmetice bio. Ai ocazia astfel să alegi cadouri care nu se găsesc peste tot.

city forest

Modă pe Îndelete Christmas Market va avea loc sâmbăta și duminica viitoare, la Dianei 4. Mergând pe principiul că nimic nu se aruncă, târgul îți propune să răscolești prin lucruri și cadouri de care alții nu mai au nevoie. Poate unui apropiat de-al tău i se potrivește un lucru pe care altcineva nu îl mai găsește util.

moda pe indelete

Halluci Dark Market, ediția II – Black Christmas Fair se vrea a fi un anti-târg de Crăciun, păstrând totuși ideea de bază. Dacă vei alege să te duci în Absintherie Sixtina între 19 și 21 decembrie, nu vei avea parte de tradițiile pe care le știm cu toții. Va fi un loc pentru cei nonconformiști, care s-au săturat de luminițe, globulețe și colindele care sunt aceleași în fiecare an. Vei găsi accesorii și creații handmade pe stilul goth, rock, culoarea predominantă fiind cu siguranță negrul.

halluci