Trei seriale de urmărit în sesiune

0
1709

În sesiune, e greu să te concentrezi doar la învățat. Găsești foarte multe activități de care devii brusc preocupat, care mai amână puțin momentul în care chiar trebuie să faci ceva. Și fără să îți dai seama, te vezi în fața laptopului urmărind vreun serial când ar fi fost de preferat să citești cursurile pentru examenul următor. Să zicem că meriți totuși câteva minute de relaxare, așa că îți propun trei seriale care te vor scoate din rutina stresului.

Sherlock te ține cu sufletul la gură în amalgamul de indicii și întâmplări. Ai astfel parte de adrenalină și suspans, iar felul în care joacă Benedict Cumberbatch poate da dependență. Sarcasmul de care dă dovadă este un deliciu.

sherlock

Când Frank Underwood (Kevin Spacey) își propune un țel în House of Cards, știe că are nevoie de un plan bine pus la punct. Acesta nu ar da roade fără două elemente esențiale: o voință de fier și o abilitate de a nu lăsa obstacolele să intervină în atingerea scopului propus. Actorul, care a luat și primul său Glob de Aur pentru acest rol, interpretează un personaj sigur pe el, dar care ascunde multe secrete. Cuplul pe care îl formează cu soția sa, Claire (Robin Wright), este unul atipic, aceștia fiind uniți înainte de toate de dragostea pentru putere.

house of cards

Criminal Minds urmărește felul în care o echipă FBI reușește să prindă criminali în serie. Aceștia le fac profilul psihologic, încearcă să afle ce i-a determinat să aibă un astfel de comportament, ca să ajungă în final să le afle identitatea. Fiecare profiler are calitățile sale, fapt care duce la o colaborare eficientă între cei șase protagoniști. Un lucru de remarcat la acest serial este că toate episoadele se deschid și se termină cu un citat din autori celebri sau diferite personalități.

criminal minds

 Sursă foto: tumblr.com