Trei seriale captivante de văzut pe Netflix

0
1486

Ce poate fi mai relaxant și mai captivant înainte de culcare decât să privim serialele preferate pe Netflix? Dacă ești în căutarea unui serial care să te țină cu sufletul la gură până în ultimul moment, ești în locul care trebuie. Ți-am pregătit mai jos o listă de trei seriale fascinante ce te vor cuceri încă de la primele episoade.

The End of the F***ing World

Mărturisesc că tilul nu m-a atras în mod special, dar am decis să-i dau o șansă imediat ce am văzut trailerul. M-a surprins în mod plăcut încă de la primul episod și m-a făcut să nu-i mai dau drumul. Are acea doză de suspans care, din punctul meu de vedere, e un must-have pentru orice fel de serial, indiferent de gen.

„The End of the F***ing World” e o comedie neagră britanică, care își propune să te țină captiv într-o poveste plină de mister și din care reușești cu greu să te mai desprinzi, chiar și după ce se termină. Serialul spune povestea lui James (Alex Lawther), un tânar de 17 ani, care se trezește în situația dramatică de a comite o crimă pentru a-și salva cea mai bună prietenă, Alyssa (Jessica Barden), din centrul unor abuzuri la care e supusă. Ce aleg să facă cei doi ulterior și cum procedează pentru a-și ascunde urmele sunt cele mai interesante părți a scenariului.

The Sinner

Un alt serial care te fascinează efectiv de la primul episod este The Sinner. În centrul serialului se află un personaj deosebit de complex, Cora (Jessica Biel), o mamă care duce o viață liniștită și fără griji, alături de soțul și băiețelul ei. Viețile lor sunt date complet peste
cap în momentul în care Cora, aflată pe plajă cu familia, ucide în mod inexplicabil un tânăr, în fața tuturor celor prezenți, fără să-și dea seama ce anume a îndemnat-o să recurgă la acest gest. Motivele din spatele gestului său încep să prindă contur cu ajutorul detectivului Harry Ambrose, care descoperă pas cu pas secrete întunecate și o adevărată traumă din trecutul Corei.

Dark

Dacă serialele prezentate până acum sunt puternic ancorate la realitate, acum trecem la o poveste cu totul diferită. „Dark” este o combinație de thriller psihologic și science fiction, fiind prima producție originală Netflix în limba germană. Primul sezon al serialului s-a bucurat de critici pozitive din partea celor care l-au privit, mulți chiar au făcut o asociere cu „Stranger Things”, care, de asemenea, se bucură de un succes remarcabil. „Dark” urmărește drama lui Jonas Kahnwald, un adolescent care se luptă să facă față sinuciderii tatălui său. În același timp, sunt investigate cazurile mai multor copii dați dispăruți.