marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruTrei seriale ale copilăriei pe care le poți revedea pe Netflix

Trei seriale ale copilăriei pe care le poți revedea pe Netflix

Nu știu despre voi, dar eu chiar am momente în care mi-e dor de copilărie, de momentele frumoase pe care le petreceam uitându-mă la desene animate și la seriale Disney Channel. M-am uitat vara asta la televizor, însă am observant cu tristețe că niciun serial al copilăriei mele nu mai rulează acum la TV. Ce era de făcut? Netflix.

Mare mi-a fost uimirea când am găsit trei dintre serialele mele preferate din copilărie pe Netflix. M-am bucurat precum un copil să-mi revăd personajele preferate și să interpretez desenele animate din perspectiva unui adult. Mi s-au părut la fel de frumoase ca și atunci, dacă nu chiar mai speciale. M-au transportat înapoi în timp. Tocmai din acest motiv am ales să împărtășesc astăzi cu voi trei dintre serialele copilăriei care vă așteaptă pe Netflix.

  1. Phineas și Ferb

Da, chiar ei. Băieții năzdrăvani care pentru a nu se plictisi în vacanța de vară vin cu tot felul de idei și de planuri nebunești. Vă asigur că e un sentiment absolut minunat să revezi toate personajele și să reintri iar în lumea lor. Planurile lui Phineas și Ferb, încercarea disperată a lui Candace de a-i pârî pe frații ei, Perry ornitorincul, Dr. Doofenshmirtz sunt toți acolo exact așa cum ți-i amintești din copilărie.

copilăriei
Sursă foto: www.fanpop.com

Partea cea mai bună este că poți privi desenul animat ori de câte ori vrei, doar pe Netflix.

  1. Jessie

Ți-o mai aduci aminte pe Jessie, dădaca venită din Texas în New York pentru a deveni actriță? Este și ea pe Netflix alături de toate celelalte personaje. Cred că îți va plăcea mult să revezi acest serial Disney, să o redescoperi pe Debby Ryan jucând rolul lui Jessie și să te amuzi iar pe seama personajelor preferate din copilărie.

Sursă foto: Pinterest

Un lucru pe care l-am descoperit acum și pe care nu-l observasem atunci când eram copil este cât de mult se pune accentul pe orașul New York. Apar foarte multe cadre filmate în puncte de mare interes turistic din New York precum Times Square, Central Park, Plaza Hotel etc. Vă recomand să vă uitați din nou la serial, chiar are mai multe de oferit decât vă amintiți.

  1. Liv și Maddie

Un alt serial al copilăriei care mi-a plăcut foarte mult și pe care l-am regăsit pe Netflix este „Liv și Maddie”. Povestea celor două surori gemene mă inspira când eram mică și o face și acum. Deși foarte diferite, personajele principale reușeau să rămână mereu împreună, la bine și la greu.

copilăriei
Sursă foto: www.disneychannel.disney.com.au

Am urmărit cu drag „Liv și Maddie” în copilărie și am făcut-o și acum, la maturitate, pe Netflix. Chiar e o idee bună să revezi serialele și show-urile copilăriei și să le interpretezi din poziția de adult. Te poți redescoperi și poți afla multe lucruri noi despre tine.

Tu ce alte seriale și desene animate urmăreai atunci când erai copil?

Denisa Georgiana
Încă de când eram copil, am iubit arta de a scrie. Mă simțeam întotdeauna eu însămi atunci când făceam compuneri, atunci când scriam povești . Sunt pasionată de psihologie, de fotbal și de publicitate. Îmi plac oamenii simpli, cu lecții de viață valoroase din care pot învăța. Ador să-i ascult pe cei din jurul meu și să le interpretez poveștile în articolele mele. Prin decizia de a mă alătura redacției Iqool, am făcut primul pas spre a-mi urma visul, acela de a scrie cu pasiune pentru o revistă. Citatul meu preferat este: " Sometimes good things fall apart so better things can fall together " (Marilyn Monroe)
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular