Trei filme psihologice din 2015 pe care nu trebuie să le ratezi

0
3384

La sfârșitul anului trecut dădeam peste tot feluri de topuri cu cele mai bune filme ale lui 2014, așa că m-am interesat de cele care mi-au atras atenția într-un fel sau altul. Nu am avut cum să nu mă întreb ce producții se anunță pentru 2015, și după un research rapid am găsit trei thrillere care lasă impresia că nu o să dezamăgească.

The Revenant, regizat de Alejandro González Iñárritu, îl aduce în lumina reflectoarelor pe Leonardo DiCaprio în rolul lui Hugh Glass. Acesta este un vânător care decide să se răzbune pe cei care l-au abandonat după ce a fost atacat de un urs. Filmul va apărea pe 25 decembrie în câteva cinematografe din Statele Unite ale Americii, urmând să fie dat publicului internațional abia pe 8 ianuarie 2016.

Child 44 este o ecranizare a nuvelei cu același nume scrisă de Tom Rob Smith în 2008. Regizată de Daniel Espinosa, îi aduce în prim plan pe Tom Hardy, Gary Oldman și Noomi Rapace. Tom Hardy îl interpretează pe Leo Stepanovich Demidov, un ofițer al Uniunii Sovietice, care ajunge să investigheze morțile suspecte ale unor copii. Ironia sorții este că el însuși devine ținta superiorilor săi pentru că vrea să dovedească existența unui criminal în serie și să îi afle identitatea într-o țară care refuză noțiunea de crimă. Filmul va apărea în Statele Unite ale Americii pe 17 aprilie.

Regression, regizat de Alejandro Amenábar, este despre un tată care recunoaște că și-a violat fiica fără să își aducă aminte însă cum s-au petrecut faptele. Acesta este ajutat de un psiholog să reconstruiască firul întâmplării, iar frânturile pe care le descoperă îi duc spre un adevăr șocant: toată povestea ar fi de fapt o conspirație supranaturală. Din distribuție fac parte Emma Watson, Ethan Hawke și David Dencik, iar premiera va avea loc tot în Statele Unite ale Americii pe 28 august.