Trei concerte din 2015 pentru care poți începe să strângi bani

0
450

Sfârșitul de an înseamnă să faci bilanțul celor 12 luni care au fugit mai ceva ca gândul și ca vântul, dar și planuri pe care să le urmezi pentru a-ți îndeplini noile obiective. În cazul în care n-ai apucat încă să te gândești la lucruri din astea serioase, ia-o încet. Îți propun să arunci un ochi peste următoarele evenimente muzicale din 2015 și să hotărăști unde îți vei petrece timpul liber. Cine știe, poate îți vor fi pe plac și vor merita atenția și mai ales banii tăi, o știi și tu cum o știu și eu, să te încadrezi în bugetul de student e o treabă delicată.

Trupa americană de pop-rock One Republic vine pentru prima dată în România pe 4 iunie, la Arenele Romane din București, pentru a-și promova cel mai recent album intitulat Native. Având deja două albume lansate, Dreaming Out Loud și Waking Up, trupa este cunoscută pentru succesul răsunător care a venit după lansarea single-ului Apologize. Prețul unui bilet variază de la 120 de lei la 235 de lei, dacă alegi să îl cumperi până la sfârșitul anului.

Dacă iubești jazz-ul, e bine să afli de venirea lui Kurt Elling, care va susține primul său concert în București, la Sala Radio, pe 5 martie. Spectacolul, care se intitulează Passion World, se concentrează pe tema iubirii. Prețul unui bilet este ceva mai accesibil, cel mai ieftin fiind 85 de lei, iar cel mai scump 145 de lei.

Robbie Williams își va bucura fanii în anul 2015. Concertul artistului va avea loc în Piața Constituției și face parte din turneul Let Me Entertain You. În acest caz, nu știu să îți spun câți bani trebuie să scoți din buzunar, biletele nu au fost încă puse în vânzare, iar data nu a fost stabilită. Aici vei putea urmări noutățile.