1082386_10151526150216782_1044462165_n

Asociația Macaz și incubator107 lansează trainingul internațional Sensory Labyrinth Theatre. The Mindmap of a Community, un proiect finanțat de Programul Tineret în Acțiune. Acesta se va desfășura la Gura Portiței, între 8 și 15 septembrie.

Training-ul de labirint senzorial va fi susținut chiar de Iwan Brioc, regizor galez și inițiatorul acestei metode de educație nonformală. Ca membru al rețelei internaționale The Republic of the Imagination, incubator107 aduce împreună 28 de participanți din Italia, Macedonia, Portugalia, Bulgaria, Țara Galilor,  Bosnia, Serbia și România. Trainingul va culmina cu realizarea unui spectacol senzorial de teatru labirint în seara zilei de 13 septembrie.

Asociația Macaz și incubator107 oferă 1 loc finanțat și 10 locuri nefinațate (cazarea, transportul și mesele nu sunt acoperite), costurile cursului fiind asigurate. Tot ce trebuie să faci este să ne spui de ce vrei să participi la acest training la adresa noi@incubator107.com până pe 23 august. Trimite-ne CV-ul tău, spune-ne unde anume vei aplica această metodă și care vor fi beneficiarii. Cu cât motivația ta este mai convingătoare, cu atât vom fi mai bucuroși să te avem cu noi. Răspunsurile noastre vor veni pe 27 august.

Labirintul senzorial este o metodă de educație nonformală care cercetează relația dintre simțurile noastre, lumea din jur și universul nostru interior, în ce fel acestea pot să se întrepătrundă și să formeze o stare de echilibru. Training-ul reprezintă un proces transformațional, care ne ajută să conștientizăm cine suntem și cum trăim. Prin teatru labirint învățăm să retrăim aici și acum, cu uimirea și bucuria unui copil.

Iwan Brioc este regizor și trainer în cadrul rețelei internaționale The Republic of the Imagination. De 20 de ani, Iwan explorează posibilitățile teatrului comunitar: teatru forum, Rainbow of Desire, teatru legislativ. Iwan este inițiatorul și principalul trainer al metodei Sensory Labyrinth Theatre.

Gura Portiței este o fâșie de nisip între Marea Neagră și Lacul Golovița, din Delta Dunării, un loc liniștit, ocrotit, sălbatic și magic. Ce alt loc mai bun pentru un labirint?

Mai multe informații despre cazare aici. De asemenea, există posibilitatea cazării la cort. Transportul București-Jurilovca se va realiza cu autocarul și prețul va fi de 130 lei dus-întors. Din Jurilovca până la Gura Portiței se va lua un vapor, bilet 60 lei dus-întors. Plecarea din București – 8 septembrie, ora 14.00. Întoarcerea – 15 septembrie, 16.00, în București.

Comentarii

comentarii