Training de Management Cultural

0
176

 

S-au deschis sesiunile de formare în management cultural susținute la București sub marca Formare Culturală.

O sesiune de formare durează două zile și se adresează tuturor celor care doresc să dezvolte sau să continue o profesie în domeniul industriilor creative și culturale: teatru, dans, muzică, film, video, pictură, sculptură, fotografie, carte, arhitectură, design (de produs, vestimentar), noile media, instalații, performance.

 

În cadrul cursului participanții vor concepe planuri de proiecte personale, asupra carora vor primi individual feed-back din partea formatorilor. Aceștia din urmă vor prezenta studii de caz ale unor proiecte culturale relevante în care au fost implicați direct.

Cursul are un format informal, cursanții fiind încurajați să se cunoască, să facă schimb de experiență și să găsească soluții practice și creative pentru proiectele la care lucrează sau pe care urmează să le deruleze.

Cursul propune o formulă îmbogățită de livrare a informațiilor, prin participarea a doi traineri în cadrul unei singure sesiuni.

Formatori:
Minodora Cerin, formator acreditat, manager și consultant cultural, evaluator proiecte culturale (Linkedin professional profile)

Oana Ioniță Năsui, formator acreditat, specialist comunicare, manager și consultant cultural (LinkedIn professional profile)

 

Perioadă
13 – 14 aprilie 2013
(termen limită înscriere: 8 aprilie)
Cursul este pregătit să se desfășoare sâmbătă și duminică, în intervalul 10.00 și 17.00.

 

Taxa de participare, promoțional, este de 300 lei / persoană / sesiune.

Pentru înscriere vă rugăm trimiteți la adresa training at formareculturala.ro:

– chestionarul completat (descărcați aici sau cereți la training at formareculturala.ro)

– un CV cu fotografie

 

Alte detalii

Se oferă diplomă de participare, consiliere pe proiect pe durata cursului și posibilitatea de a crea contacte profesionale.

Numărul de participanți admiși per sesiune variază între 6 și 8.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.