luni, iunie 17, 2024
Recrutare IQool
AcasăComunitateToulouse Lautrec lansează albumul ‚A fost sau n-a fost’ printr-un turneu național...

Toulouse Lautrec lansează albumul ‚A fost sau n-a fost’ printr-un turneu național de promovare

Albumul „A fost sau n-a fost” este producţia din pandemie a trupei Toulouse Lautrec. Este un album scris organic, precum un film care se desfăşoară în faţa ochilor, ca o realitate ce odată depăşită îşi pune la îndoială adevărul propriei existente. Au fost sau nu au fost aceşti ani din urmă? Ni s-a întâmplat cu adevărat tot ce ni s-a întâmplat, am fost noi aceia sau nu?

Albumul beneficiază de un turneu național de promovare care va cuprinde următoarele concerte:

  • pe 2 februarie la Legend Pub în Iași
  • pe 3 februarie la Berăria Valhalla din Bacău
  • pe 4 februarie la Daily Pub în Galați
  • pe 10 februarie la Oldies Pub în Sibiu
  • pe 11 februarie la club D’arc în Timișoara
  • pe 22 februarie la Expirat în București

Biletele pentru evenimente sunt disponibile pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/cauta/?q=toulouse+lautrec

Aşa cum întotdeauna au zis Toulouse Lautrec la lansarea albumelor lor: „Acesta este un album precum viaţa. A fost sau n-a fost? este un album care te poartă prin stări diferite, este o întrebare dar este şi un răspuns la diferite trairi din viaţa individului, din viaţa fiecăruia dintre noi. „Concluzia a fost: de azi e weekend şi a fost toată viaţa, until the end.”

Toulouse Lautrec – A fost sau n-a fost

Textul „Vecinul”, ataşat acestui album este un scenariu pe care vocalul trupei l-a scris în 2015. Textul este unul complementar albumului şi a fost ataşat pentru că vecinătatea este un fenomen de care ne-am lovit în ultimii ani atât din punct de vedere individual cât şi naţional. Textul funcţionează în sine dar ţine şi de un trecut subiectiv şi de relaţia dintre oameni cu tot ce-i face diferiţi până la conflict sau asemănători până la empatie şi dragoste.

Aşadar avem, la fel ca în campaniile publicitare, doi într-unul. Avem un album care vorbeşte în mod complex despre dragoste, singurătate şi societate dar şi un text care vine în completare, abordând problema sănătăţii mintale şi a vieţii în societate sau în afara ei.

Despre Toulouse Lautrec

Exprimându-se lejer în engleză, franceză sau română, Toulouse Lautrec au făcut de la bun început deliciul topurilor indie, multe din piesele lor ajungând pe locul 1 la radiouri de profil – poate ați auzit „Te spun”, „Yesman” sau „Domino”. Au cântat la multe festivaluri de muzică, au îmbogățit sonor festivaluri de film și de literatură (din Ungaria, Polonia și Germania).  Însă loc pentru muzica lor este oriunde: formația a cântat într-o mașină, la premiera unor filme, în pădure, săli de operă, galerii de artă, într-o ambulanță, pe o mașină de pompieri sau chiar și pe un vapor.

Toulouse Lautrec înseamnă:

Cătălin Rulea – Vox, Guitar, Piano

Bogdan Dragomiroiu –  Drums

Calin Radu – Bass

Alex Costan – Guitar

RELATED ARTICLES

Most Popular