Totul despre femei – umor, realism și gelozie

0
166
Totul despre femei

Femeia. Un singur om care poate să le facă pe toate. E înzestrată cu o putere nebănuită când știe exact ce vrea și când știe pentru cine luptă. Un munte de putere care se poate transforma peste noapte sau, dacă vrea, rămâne neschimbată. Mamă, fiică, iubită, bunică, prietenă, soră – pe toate le poate face, mai bine sau mai rău.

Totul despre femei. Despre cele care ne fac viața mai frumoasă și mai bună.  Nu e un manifest feminist, ci doar o prezentare a unei povești unde femeia e ilustrată în toate formele ei.

Duminică seară și un teatru minunat. Teatrul Arte dell’Anima a fost gazda unei povești în care puterea femeii a fost demonstrată în mai multe scene.

3 actrițe care au dat viață unor fapte diferite, dar pe care le întâlnim destul de des în preajma noastră. 5 ipostaze prin care vedem evoluția femeii.Totul despre Femei

Două surori care și-au întrerupt relațiile din cauza unui bărbat pe care amândouă l-au iubit. Între ele, intervenind, mama lor. Cea care, totodată, reușește să le aducă din nou, împreună.

O prietenie parcă prea strânsă și egoistă care începe să scârțâie odată cu venirea celei de-a treia prietene. Trei secretare care lucrează la aceeași firmă și care, luptă pentru aceeași funcție. Apoi, povestea merge către trei fetițe de la grădiniță, interpretând povești la o serbare. Și nu în cele din urmă, o intrigă destul de amuzantă, a trei prietene de la un azil, care în ciuda vârstei, își trăiesc viața până în ultima clipă.

„Totul despre femei” pune în scenă o poveste de iubire, una de carieră, de prietenie și una despre micile certuri, născute chiar la grădiniță. Și să nu uităm mica poveste de gelozie.

Un spectacol captivant, ilustrând femeia din perspectivă realistă, umoristică și sufletistă.

Cele trei actrițe care au dat viață femeilor din Totul despre femei sunt: Corina Dănilă, Adriana Titeni și Crina Lință. Scenografie: Ioana Colceag; regie: Felix Crainicu.