afis Totul despre femei

Asociația Arte dell’Anima prezintă proiectul „Totul despre femei pentru femei” care va fi organizat în fiecare zi de miercuri a lunii noiembrie: 6, 13, 20 și 27 noiembrie, de la orele 19:00 la Teatrul Arte dell’Anima cu sediul în strada Făinari, nr. 17D! Proiectul se va încheia cu un al cincilea eveniment, ce va avea loc în luna decembrie, într-o locație parteneră.

Scopul proiectului este de a spori conștientizarea colectivă asupra situației femeilor supuse abuzurilor. Fondurile strânse vor fi donate către Asociația Necuvinte. Misiunea organizației Necuvinte este de a promova drepturile fundamentale ale omului, de a aduce justiție și schimbare socială, speranță și alternative în situații de criză tuturor persoanelor victime ale violenței în familie.

afis Totul despre femei
Totul despre femei
La fiecare 2 zile, o femeie este ucisă în România din cauza violenței în familie. Este un fenomen grav, o problemă comunitară, socială şi de sănătate publică ce afectează în principal femeile (95% din totalul victimelor violenţei în familie sunt femei). La nivel mondial, între 40% şi 70% dintre femeile ucise sunt victime ale violenţei în familie.

În cadrul proiectului, va fi prezentat spectacolul „Totul despre femei” de Miro Gavran, regia Felix Crainicu, cu Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință, o producție a Teatrului Arte dell’Anima, ce a avut premiera în iunie 2018.

„Totul despre femei” este povestea unui diamant. O nestemată care va străluci de fiecare dată diferit atunci când va fi rotită în lumină. Uneori copleșitor, uneori ludic, alteori trist. Acest diamant este Femeia – mamă, iubită, prietenă, soră. „Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri.

3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce-și propune să schimbe perspective, să pună femeia într-o lumină realistă, vulnerabilă, umană.

afis Totul despre femei pentru femei
Totul despre femei pentru femei
Distribuție: Corina Dănilă, Adriana Irimescu și Crina Lință
Regie: Felix Crainicu
Scenografie: Ioana Colceag
Traducere: Mihaela Balint
Adaptare text: Crina Lință
Light & sound design: Alexandru Bibere
Durata: 1h 20’

Biletele sunt disponibile în rețeaua mySTAGE aici: https://www.mystage.ro/spectacole/totul-despre-femei-1184?af=41. Pentru donații și sponsorizări pentru cauza noastră, nu ezitați să ne contactați la 0733.060.033 sau prin e-mail la teatru@artedellanima.ro.