Topul aplicațiilor utilizate pentru întâlniri

Dacă încă nu ți-ai găsit perechea și ești în căutarea ei, dacă te simți singur și te-ai săturat de atâta liniște în jurul tău, află că poți avea șansa să ieși din anonimat... nu, nu am să continui articolul astfel. Cred că v-am atras atenția așa că nu o să vă mai țin în suspans. Vreau să fac un top al celor mai utilizate aplicații în scopuri onorabile, din anul 2014 și cel mai probabil cu o popularitate foarte mare în anii ce urmează.

0
3198

Dacă încă nu ți-ai găsit perechea și ești în căutarea ei, dacă te simți singur și te-ai săturat de atâta liniște în jurul tău, află că poți avea șansa să ieși din anonimat… nu, nu am să continui articolul astfel. Cred că v-am atras atenția așa că nu o să vă mai țin în suspans. Vreau să fac un top al celor mai utilizate aplicații în scopuri onorabile, din anul 2014 și cel mai probabil cu o popularitate foarte mare în anii ce urmează. Nu o să mă rezum la a vorbi despre banalități precum Facebook, Instagram, Google+, ci am să fac o înșiruire a aplicațiilor care au început sã cucerească în modul lor specific inima utilizatorilor și a victimelor din jur.

Tinder, binecunoscuta aplicație pe care cu siguranță cu toții ați avut-o chiar și pentru o scurtă perioadă în telefon, e foarte populară în rândul tinerilor. La ce folosește? Ei bine, e mișto că ai șansa să întâlnești oameni noi, chiar și străini, pe o rază de câți kilmometri îți dorești. Partea mai puțin plăcută e că poți intra în discuție cu ei doar dacă și ei apasă pe butonul că te plac. Dacă nu, suspinăm doar la gândul că a existat odată un prinț sau o prințesă, deținători ai unei aplicații pline de pasiune.

tinder-aplicatia-care-a-revolutionat-intalnirile-romantice-cum-gasesti-un-partener-in-apropiere_size1

Hot or not este la fel de cunoscută, dar și puțin cam riscantă: a fi sau a nu fi votat/ă hot? Ceea ce e frumos e că îți poți face fani și să vezi cât de popular ești. De asemenea poți să găsesți persoane la fel de populare din jurul tău, indiferent de locul în care te afli. Aplicația merge pe același principiu ca și Tinder: nu pot purta o conversație decât persoanele care s-au votat reciproc că se plac.

Hot-or-Not-575x340

 

Spotted trebuie să câștige mai multă popularitate. Singura problemă e că puțini au această aplicație, și atunci cum mai poți intra în contact cu oamenii cu care te-ai intersectat pe stradă? Partea interesantă e că nu te poți loga doar ca fiind interesat de fete sau băieți, ci și că ești bisexual. Mai are în plus și alte rubrici în care poți să îți specifici înălțimea, culoarea ochilor, a părului, dacă ai barbă, ochelari sau tatuaje.

screen568x568

Wabbit îți oferă șansa să alegi în mod anonim cum te conectezi sau nu cu fiecare. Poți să vezi persoanele din jurul tău, la ce distanță au fost de tine și ce interval de timp a trecut de când v-ați intersectat. De asemenea poți să găsești persoanele care au trecut prin aceleași locuri ca și tine și astfel să nu pierzi legătura cu cele care ți-au furat atenția.

unnamed

iPair – Meet your Match îți oferă șansa să întâlnești persoane din peste 180 de țări din întreaga lume și o găsești disponibilă în mai multe limbi. Singura condiție impusă când accesezi aplicația e că trebuie să ai peste 18 ani. Mi se pare corect, având în vedere că e o aplicație internațională. Ai ocazia să devii membru VIP, dar doar contra cost. Poți să testezi gratis pentru cinci zile acest statut privilegiat doar dacă îi dai aplicației cinci stele, dar cred că merge să îi dăm o șansă.

7c152bff6ccbc8d196165ae9f6fa9029