Top 6 motive pentru care merita sa mergi la East European Comic Con

  0
  635

  1979669_596295190452061_1181536313_n

  Dacă ești pasionat de cărți, filme, seriale, benzi desenate și jocuri, sigur știi ce e și cu ce se mănâncă Comic Con. Mai știi că e de pe 9 pe 11 mai și sigur te-ai gândit să mergi. Și eu m-am tot gândit și răzgândit, așa că mi-am făcut o listă de motive pentru care ar trebui să mă duc, iar acum vreau să o împărtășesc cu lumea largă a internetului. Să purcedem:

  1. Poți să te costumezi. Și nici mărcar nu e Halloween! Dacă ai vreun personaj preferat și îți place ideea de cosplay, poți să te îmbraci/machiezi ca atare și să ieși așa din casă (fără riscul ca cineva să râdă de tine).
  2. Poți să îi vezi pe ceilalți costumați. Dacă tu nu ești pasionat/ă de cosplay, fii sigur/ă că sunt alții care abia așteaptă să facă treaba asta. De la gagici mișto costumate în cine știe ce personaje, cu jumătate din materialul textil, care trebuia să le acopere, uitat acasă, la băieți îmbrăcați ca niște personaje care nu se potrivesc deloc cu fizicul lor (de exemplu, grăsuți care întruchipează masculi din neamul Dothraki – vezi Game of Thrones), toți cei care se vor costuma vor fi o apariție. Și chiar merită să îi vezi în realitate, nu numai în pozele de după, de pe Facebook.
  3. Poți să îi întâlnești pe… Jason Momoa (Khal Drogo din Game of Thrones), Natalia Tena (Tonks din Harry Potter) și Mark Sheppard („șeful la diavoli” din Supernatural). Bucuria aici e mai mare pentru fete, ce-i drept… plus că trebuie să plătești un preț adițional, care variază în funcție de vedeta pe care vrei să o vezi.
  4. Poți să mergi pe gratis… cu programul lor pentru voluntari. Ai mai multe detalii aici: http://comic-con.ro/eecc/volunteers/ .
  5. Acum ești student și ai timp. Mai precis, dacă iei decizii bazându-te pe raționamentul „meh, mai am timp”, faci o mare greșeală. Niciodată nu o să ai mai mult timp decât ai acum, în momentul ăsta. Dacă nu muncești sau nu ai un loc de unde nu poți cu desăvârșire să lipsești, mergi la Comic Con. Comic Con-ul e un fel de 1 mai pentru geeks.
  6. Sunt organizate o grămadă de activități și concursuri… la care poți să participi și să câștigi. Sunt quiz-uri, concursuri de costume, de desenat și gaming, la care poți să participi doar cu taxa pe care ai plătit-o ca să intri.

  Eu aproape m-am convins singură, pentru că am o superputere de persuasiune asupra propriei persoane. Trebuie să mă grăbesc să-mi iau biletele la prețul de presale (60 de lei pentru toate cele trei zile), preț care mai e valabil până pe 4 mai la ora 22:00. Dacă v-am convins și pe voi, aștept să ne vedem pe-acolo. Pentru mai multe detalii despre eveniment, prețurile biletelor și activități, intrați pe site-ul lor: http://comic-con.ro/.