sâmbătă, aprilie 13, 2024
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleTOP 5 site-uri de cadouri pentru TOP 5 oameni din viața ta

TOP 5 site-uri de cadouri pentru TOP 5 oameni din viața ta

TOP 5 site-uri de cadouri pentru TOP 5 oameni din viața ta

Deoarece este prea frig afară, iar în mall-uri abia se mai poate circula, IQool îți vine în ajutor. Shopping-ul online a devenit o practică din ce în ce mai des întâlnită. Nu de alta, dar este soluția ideală când nu ai timp să răscolești magazinele în căutarea unor cadouri sau când te simți prea comod pentru a ieși din casă. În fond, este inacceptabil să te duci de Crăciun acasă cu mâna goală.

Pentru că ne pasă de familia și prietenii tăi, dar și de integritatea ta corporală, iată o listă de 5 site-uri care te vor salva anul acesta:

1. Aoro

Nu contează că ești singur de Crăciun sau nu, sigur cunoști cel puțin un guru al frumuseții.

Pe Aoro vei găsi produse de îngrijire corporală, tratamente de înfrumusețare și mai ales make-up. Însă nu te opri doar la surori, mame, bunici sau prietene. Și bărbații merită să fie răsfățați cu astfel de cadouri.

Categorii Aoro

2. Breslo

Bun venit în raiul produselor handmade. Dacă vrei ca anul acesta să oferi nu numai cadouri lucrate manual, ci mai ales cadouri românești, aici vei găsi ceea ce cauți.

De asemenea, dacă nu ai inspirație, poți naviga linștit. Îți garantez că, la un moment dat, vei găsi ceva care se va plia exact pe nevoile tale.

Poate ți se va părea un univers fascinant sau poate ți-am dat și o idee de hobby nou pentru 2017. Nu de alta, dar poți începe, la rândul tău, să creezi și să vinzi rezultatele muncii tale pe Breslo.

Cadouri handmade Breslo

3. ArtGarage

Nici nu știu cum să încep să descriu acest site. În esență, se cam prezintă singur, dacă începi să te uiți pe el.

Pentru cadouri din zona retro sau vintage vă propun să consultați acest magazin al cărui stil nu poate fi capturat în simple cuvinte. ArtGarage logo

4. MindBlower

Dacă vrei să oferi cadouri mai puțin seriose sau cât se poate de neașteptate, MindBlower poate fi ceea ce ai căutat foarte mult timp. Tot ceea ce este neconvențional se poate găsi aici.

Pentru mai multe detalii despre acest site în particular, vă invit să citiți acest articol.

Logo Mindblower

5. Giftology

,,Știința cadourilor inteligente“: acesta este sloganul lor. Aici te așteaptă acel cadou pentru prietenul geeky.

Dacă face parte din cel puțin un fandom, dacă se roagă de tine să vii la Comic Con cu el, dacă citește mult și îi plac benzile desenate și SF-urile, tocmai te-am salvat.

Bineînțeles că poți găsi aici un cadou și pentru alte tipuri de oameni, dar mie acestea mi se par cele mai faine și cele care le deosebesc de alte site-uri.

Giftology Stiinte cadourile inteligente

 

P.S.: Pentru șoarecii de bibliotecă din viața ta nu m-am putut decide între Elefant, Libris sau Okian. Cu plăcere.

Surse foto: aoro.ro, artgarage.ro, mindblower.ro, breslo.ro, giftology.ro

Anca Andreea Pavel
Anca Andreea Pavel
Am sfidat orice clișeu și am ajuns pană la final să fiu originală și unică, sau cel puțin așa îmi place să cred. Da' prietenii mei zic că-s relativ de treabă.
RELATED ARTICLES

Most Popular