Top 5 seriale Netflix 2020

0
305

Netflix ne oferă din ce în ce mai multe seriale faine. Esti student, a trecut sesiunea și nu știi la ce să te uiți? Acest articol are rolul de a te ajuta puțin…uite care sunt recomandările mele:

  1. Black List
afiș Netflix
Netflix

Cine nu îl știe pe Raymond Reddington? El este un criminal de înaltă calitate care se predă FBI-ului după ani întregi de căutare. Acesta dorește să fie mai aproape de fiica sa,  Elizabeth Keen, care este acceptată în echipă în ziua în care acesta se predă.

Un serial original care se întoarce la 360 de grade de la un sezon la altul. Serialul a ajuns la sezonul 7 cu 10 episoade, urmând ca episodul 11 să apară în luna martie.

Ce am aflat din aceste 7 sezoane?

  • Tom Keen (soț Elizabeth)nu este un om obișnuit ci un spion pus de Raymond să aibă grijă de Elizabeth
  • Katarina Rostova (mama Elizabeth) nu este moartă, ci se întoarce în sezonul 7 pentru a se răzbuna pe Red și pe oricine îi stă în cale
  • Red nu este Red, ci iubitul Katarinei (Ilya Koslov) din tinerețe
  • Și surpriza surprizelor…deși Elizabeth găsește o geantă cu oasele adevăratului Reddington, aflăm spre sfârșitul sezonului 7 că Ilya Koslov a fost alături de el în tot acest timp…deci…cine este Red Reddington până la urmă? Urmează să aflăm în curând!
2. Riverdale
afiș Netflix
Netflix

Îți plac serialele pline de mister însoțite de drama unor adolescenți? Atunci clar Riverdale trebuie să fie pe lista ta! Personajele din serial au fost construite după seria benzilor desenate „Archie Comics”.

Archie Andrews,  Betty CooperVeronica LodgeJughead Jones, Cheryl Blossom, Kevin Keller,Toni Topaz, Reggie Mantle au parte de provocări zilnice. Acțiunea se întâmplă în orașul Riverdale, un oraș plin de mistere și  aventuri.

Pe scurt: acțiunea începe cu uciderea lui Jason Blossom (frate Cheryl). Cheryl este lidera grupului de majorete și este ca un „trendsetter” pentru întregul oraș, Betty și Jughead sunt mereu în căutarea adevărului și demascarea infractorilor, Archie se luptă pentru a schimba orașul și pentru a îi ajuta pe alții, în timp ce Veronica duce o luptă continuă de putere cu tatăl său.

Rămâi cu ochii pe Netflix pentru a afla ce surprize le mai pregătește Riverdale acestor adolescenți!

3. Suits
afiș Netflix
Netflix

Cum să îl uităm pe celebrul avocat Harvey Specter? Harvey, unul dintre cei mai buni avocați din New York, îl întâlnește pe Mike Ross, un traficant de droguri de ocazie.

Harley îi oferă șansa tânărului să devină un avocat de succes. Deși Mike nu a studiat la Harward este extrem de deștept și reușește să ajungă mâna dreaptă a lui Harvey.

Aceștia formează o echipă de neînvins.

Dacă ești pasionat de drept și nu numai, întră pe https://www.netflix.com/ro/ pentru a descoperi aventurile lui Mike și ale lui Harvey!

4. The Witcher
afiș Netflix
Netflix

The Witcher este cel mai nou serial Netflix. Acesta se bazează pe seria de cărți a scriitorului polonez Andrzej Sapkowski care poartă același nume.

Ce înseamnă un witcher? Pe scurt: un witcher este un vânător de monștri.

Geralt, personajul principal, este interpretat de actorul Henry Cavill

Pasionat de fantasy, dramă, lupte cu săbii, personaje puternice? Îți e dor de un serial ca Vikings? Atunci te poți uita liniștit/ă la The Witcher.

5. Sherlock Holmes
afiș Netflix
Netflix

Ultima mea recomandare este Sherlock Holmes. Un serial cu adevărat genial!

Benedict Cumberbatch îl interpretează fantastic pe Sherlock…un serial polițist plin de umor, acțiune, ironie.

Sherlock Holmes este cunoscut pentru felul în care se folosește de abilitățile sale criminalistice pentru a rezolva cazurile. Toată lumea îl știe pe Sherlock, un personaj fictiv, care  a devenit faimos odată cu apariția romanelor scrise de Conan Doyle.

“Dear God, what is it like in your funny little brains? It must be so boring!” S.H. Replici amuzante, ironice…un detectiv plin de mister…acesta este îndrăgitul Sherlock Holes!