sâmbătă, iunie 15, 2024
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruTop 3 cele mai bune seriale de pe Netflix

Top 3 cele mai bune seriale de pe Netflix

Există o mulțime de seriale bune pe Netflix însă, dacă nu ştiţi ce să urmăriţi şi încercați să găsiţi ceva interesant, aruncați o privire la Top 3 cele mai bune seriale de pe Netflix în prezent (inclusiv unele dintre cele mai bune serii originale Netflix).

Image result for breaking bad

 Breaking Bad

5 sezoane, 62 episode | IMDb: 9.5/10

Gen: Polițist, Dramă, Thriller psihologic, Comedie neagră;

Nu este doar unul dintre cele mai bune seriale Netflix. Breaking Bad este cel mai bun serial din toate timpurile.

Poveste:

În centrul acțiunii este Walter White, un geniu în chimie, care a ajuns, însă, să fie doar un profesor ce predă într-un liceu din Albuquerque, New Mexico. El are dificultăți financiare, un fiu handicapat și o soție gravidă. La aceste probleme se adaugă diagnosticul de cancer pulmonar pe care îl primește în primul episod al serialului. Pentru a face rost de banii necesari tratamentului și a asigura viitorul familiei sale după moartea lui, White se asociază cu un fost elev, mic traficant de droguri și începe să producă fără știrea familiei metamfetamina, un drog psihostimulant. Astfel, ajunge să fie implicat în tranzacțiile și jocurile periculoase din lumea traficanților de droguri. Situația se complică și mai mult când poliția începe să investigheze cazul lui, sub conducerea lui Hank, propriul său cumnat.

Image result for friends

Friends

10 sezoane, 236 episode | IMDb: 8.9/10

Gen: Comedie

Este unul dintre serialele cele mai vechi și mai bune făcute vreodată și unul dintre cele mai urmărite pe plan mondial.

Poveste:

Trei bărbați tineri și trei femei tinere – de genul BFF – locuiesc în același complex de apartamente și se confruntă cu viața și dragostea în New York. Ei îşi bagă nasul unul în afacerile celuilalt și schimbă parteneri romantici, ceea ce duce întotdeauna situații super hilare și comice. O poveste ce a făcut furori din 1994 și până în prezent.

stranger things as one of the best tv shows on netflix right now

Stranger Things


2 sezoane, 17 episode | IMDb: 8.9/10

Gen: Science fiction, Horror, Supernatural, Dramă;

O scrisoare de revenire și de dragoste la filmele din anii ’80 ale lui Steven Spielberg și ale lui John Carpenter, seria Stranger Brothers Brothers, se simt atât familiare, cât și noi.

Poveste:

E vorba de un băiat pe nume Will care este capturat de o creatură și prins într-o lume asemănătoare cu Poltergeistul. Mama sa (Winona Ryder), recrutează șeriful local pentru a investiga dispariția lui Will. Între timp, cei mai buni prieteni ai lui Will, își iau bicicletele și merg să facă propriile lor investigații, în cele din urmă ajungând să se împrietenească cu o fată extraterestră cu puteri telepatice (E.T. of the series). Ancheta despre dispariția lui Will și despre sosirea fetei telepatice pare să conducă înapoi la o centrală electrică operată de un personaj jucat de Matthew Modine.

Surse: https://uproxx.com, TV.com, https://www.amc.com, https://www.bananivista.com

RELATED ARTICLES

Most Popular