Top 10 youtuberi din România

0
14169

Cu cât ne mutâm atenția în mediul online, cu atât mai mult încep să apară personajele vedetă ale internetului, cele mai urmărite și admirate de „internauți”. Astfel că, ce poate fi mai potrivit decât un top al celor mai îndrăgiți youtuberi români?! Priviți dovada vie că succesul poate veni și la vărste fragede, dacă ambiția există în doze mari. Ordinea este aleatoare!

  1. Mikey Haș

Cu un număr de 967 de mii de abonați, Mikey Haș se numără printre preferații publicului. Și pentru că totul stă în vizualizări și like-uri, este bine de știut că Mikey are peste 100 de milioane de vizualizări pe canalul său de youtube și aproape 1 milion de abonați. Mikey Haș a debutat la televizor, împreună cu Mihai Bendeac, la emisiunea „iComedy” și în continuare reprezintă motiv de amuzament pentru foarte mulți oameni.

2. Bianca Adam (Tequila)

Dacă nu ați văzut-o deja pe ZU TV, în cadrul emisiunii „Adevăr & Provocare”, o puteți descoperi pe canalul său de youtube, unde deține nici mai mult nici mai puțin de 801 mii de abonați. Deși este singura fată din topul nostru, aceasta continuă să adune sute de admiratori.

3. Zmenta Mihai 

Mihai Zmenta are doar 22 de ani, face vlogging din 2013 și are un public de 584 de mii de abonați. Pe lângă asta, acesta prezintă evenimente și mixează. Iată unul dintre video-urile acestuia!

4. Tudi Popa

Cu un public de 124 de mii de abonați, Tudi Popa are lipici la public și cu orice poveste poate aduce amuzamentul ascultătorilor. Adesea, pe canalul său de youtube, puteți găsi povești din viața sa prezentate în stilul său caracteristic.

 

5. Levi Elekes

Levi a cunoscut succesul la o vărstă cu adevărat fragedă! Are 19 ani și în urmă cu 3 ani acesta a început vlogging-ul.  Pe canalul lui de youtube vorbește despre diverse teme interesante, dar are si clipuri amuzante, cu care te poți distra atunci când ai timp la dispoziție. Levi Elekes are un public de 217 mii de abonați și sigur îi veți îndrăgi videourile motivaționale.

6. Atenție, Cad Mere!

Omul din spatele acestui canal youtube este Alex Cosma, responsabilul pentru videoclipurile amuzante împărtășite publicului. Și pentru că vorbim despre public, canalul de youtube se laudă cu aproape 300 de mii de abonați și peste 34 de milioane de vizualizări. În fiecare zi, canalul „Atenție, Cad Mere!” primește încă 800 de abonați dornici de relaxare și fun.

 

7. Creative Monkeyz

Sigur ai auzit de Creative Monkeyz și de binecunoscutul serial „Robotzi”, însă dacă nu esti încă la curent te anunț că acest canal de youtube este printre cele mai îndrăgite de public cu un total de 710 mii de abonați și aproape 170 de milioane de vizualizări. În spatele sutelor de filmulețe se ascund Codin Sebastian Pop și Ramona Cordoș, cuplul care produce unele dintre cele mai bune produse din youtube-ul românesc. În plus, site-ul Creative Monkeyz a câștigat premiul Radio România Cultural la categoria „Website-uri culturale și educative” în anul 2011. 

8. Noaptea Târziu 

Cei de la Noaptea Târziu au ajuns cunoscuți cu ajutorul parodiilor muzicale prezentate de aceștia pe canalul lor de youtube. Cei patru studenți au strâns în numai doi ani peste 500 de mii de abonați și aproape 180 de milioane de vizualizări. 

VEZI ȘI: Interviu cu Noaptea Târziu

9. TOP OPT 

Înființat în iulie 2015, canalul de youtube „TOP OPT” se bucură de succes în rândul vloggerilor din România. Cu 150 de mii de abonați și un număr total de aproape 10 milioane de vizualizări, „TOP OPT” este un canal de divertisment informativ unde sunt prezentate topuri pe subiecte diverse, începând de la gastronomie și până la astronomie.

VEZI ȘI: Interviu cu finalistul iUmor, magicianul Paul Lungu 

10. 10 lucruri

„10 lucruri” este un canal de comedie apărut în 2011 pe când video blogging-ul nu era atât de dezvoltat în România. Responsabili pentru umorul din filmulețele de pe youtube sunt Ionuț Bodonea și Shurubel (Andrei Lăcătuș), cei care se pot lăuda cu un număr de 255 de mii de abonați și un total de aproape 33 de milioane de vizualizări. 

VEZI ȘI: Interviu de nota 10 cu lucruri despre Ionuț Bodonea

Video blogging-ul a apărut, prima dată, în America însă cu timpul acesta a devenit foarte popular și la noi în țară. Din ce în care mai multe persoane doresc să se afirme în mediul online, odată cu expansiunea acestuia.

Sursă foto:www.zabavnetesty.sk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.