Top 10 cele mai vizionate videoclipuri de pe youtube

Dacă ai avea un canal de YouTube, sigur ți-ai dori să ai cele mai multe vizualizări și like-uri. Artiștii internaționali știu cel mai bine acest lucru și faptul că YouTube-ul te poate urca foarte repede în preferințele publicului. De aceea, vor să acapareze atenția odată ce piesele lor au fost lansate și propriile melodii să răsune în căștile a cât mai multor iubitori de muzică.

Totuși, „bătălia” vizualizărilor nu este necunoscută sau prea nouă în lumea muzicii și nu puțini sunt cei care se pot lăuda cu milioane de vizualizări. În acest sens, vom trece în revistă cele mai populare zece videoclipuri încărcate pe YouTube în ultimii patru ani.

10. Enrique Iglesias- Bailando 

Începem topul cu o piesă care a răsunat pe toate ringurile de dans încă din momentul în care a fost lansată. Chiar dacă ocupă ultimul loc în topul nostru, din vara anului 2014 și până acum, melodia are 1.591 de milioane de vizualizări și este încă foarte ascultată.

9. Masha and the Bear 

Chiar dacă nu este un videoclip de muzică, excepția acestui top are un real succes printre cei mici. Creat de Oleg Kuzovkov și produs de studiourile Animaccord Animation din Rusia încă din anul 2012, serialul animat de televiziune are un total de 1.594 de milioane de vizualizări până în prezent.  Cel mai vizionat serial de animație, „Rețeta pentru dezastru”, are acum un milion și jumătate de vizualizări. 

8. Major Lazer – Lean On 

Lansată în martie 2015, piesa „Lean On” a fost cel mai mare succes pentru Major Lazer. Videoclipul are 1.606 milioane de vizualizări pe YouTube și a cucerit un public foarte larg.

7. Taylor Swift – Shake it Off 

Trebuie să recunoaștem că Taylor Swift a avut unul dintre cele mai mari succese cu piesa ”Shake it Off”. Chiar dacă au apărut zeci de alte piese ale artistei, melodia în cauză rămâne în topuri cu un total de 1.627 de milioane de vizualizări până în septembrie 2016.

6. Adele – Hello 

Poate unii dintre voi vor ofta de plictiseală la vederea piesei „Hello” în top zece cele mai vizualizate videoclipuri de muzică de pe YouTube. Chiar dacă motivul este unul întemeiat, iar piesa a răsunat peste tot și prea mult, Adele își merită din plin laudele. Revenită în industria muzicală după o lungă pauză, artista nici că putea să compună o piesă mai potrivită și mai bună. De aceea, până anul acesta, cântăreața a strâns 1.706 milioane de vizualizări și a frânt o grămadă de inimi cu acest hit.

5. Taylor Swift – Blank Space

Pentru a doua oară în topul nostru, însă de data aceasta pe locul cinci, Taylor Swift este singura artistă cu două piese în primele zece cele mai vizualizate videoclipuri. Melodia „Blank Space” a apărut tot în anul 2014 și are acum 1.751 de milioane de vizualizări.

4. Justin Bieber – Sorry

Anul 2015 a fost unul foarte bun pentru Justin Bieber. Printre celelalte melodii lansate de artist, piesa „Sorry” a fost cea care i-a adus 1.794 de milioane de vizualizări într-un singur an și a depășit-o pe Taylor Swift cu doar 43 de milioane de views.

3. Bruno Mars ft. Mark Ronson – Uptown Funk 

Un artist care muncește din greu pentru piesele sale, Bruno Mars ocupă un loc fruntaș cu piesa „Uptown Funk”. Videoclipul, filmat în multe colțuri ale lumii, are acum 1.826 de milioane de vizualizări. 

2. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth – See you again 

Încărcat în aprilie 2015, videoclipul este al doilea cel mai vizionat video de pe YouTube, cu un număr de 2.012 milioane de vizualizări.  Piesa compusă în memoria actorului Paul Walker a fost nominalizată pentru titlul „Cel mai bun videoclip hip-hop” , „Cea mai bună colaborare” și la MTV Music Awards.

1. Psy – Gangnam Style 

Fie că te așteptai sau nu, primul pe lista celor mai vizualizate videoclipuri este Psy, cu al său „Gangnam Style”. Videoclipul încărcat pe YouTube în anul 2012 a ajuns la 2.640 de milioane de vizualizări până în acest an.

Surse foto: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here