Așa cum există topuri pentru cei mai bogați oameni ai lumii sau pentru cele mai frumoase femei, așa există și un top al celor mai influenți adolescenți din lumea întreagă, conform Time Magazine. Haideți să îi descoperim!  

 1. Cântăreața Lorde din Noua Zeelandă 

lorde

Încep cu o tânără care ne-a dat gata acum doi ani cu super-hitul „Royals” și a făcut furori în rândul tinerilor, dar nu numai. În vârstă de doar 19 ani, aceasta ocupă un loc fruntaș în clasamentul celor mai influenți tineri ai lumii. O adolescentă care promite multe!  

2. Lydia Ko  

lidia koLydia Ko este o jucătoare profesionistă de golf, în vârstă de 18 ani, din Noua Zeelandă. Aceasta a devenit numărul unu în industria golfului, anul acesta, acest lucru fiind o premieră mondială pentru o jucătoare atât de tânără. Deci, putem justifica cu ușurință apariția ei în acest top.

3. Nick D’Aloisio

nick d„aloniso

Nick D’Aloisio este un adolescent în vârstă de 19 ani, din Londra. Nick este cel mai tânăr programator care a primit 30 de milioane de dolari din partea Yahoo pentru aplicația Summly creată de acesta pentru iOS în martie 2011. Totodată, acesta a fost numit „Inovatorul Anului” în New York de către Wall Street Journal pentru munca depusă.

4. Missy Franklin

Swimming: 2012 Summer Olympics: Closeup portrait of USA Missy Franklin during photo shoot at NBC Today Show television set in Olympic Park. 17-year-old Franklin won four gold medals and a bronze.  London, United Kingdom 8/6/2012 CREDIT: Neil Leifer (Photo by Neil Leifer /Today/Sports Illustrated/Getty Images) (Set Number: X155355 TK10 )

Missy Franklin sau Melissa Jeanette Franklin este o adolescentă din America care a obținut de 4 ori medalia de aur la olimpiadele de înot. Totodată, aceasta deține numeroase recorduri mondiale pentru diverse modalități de înot. Totodată, a primit premiile de „Înotătorul mondial al Anului” și „Înotătorul american al anului”, ambele în anul 2012.

5. Kendall  Jenner

Kendal-Jenner

Ei bine, la mijlocul clasamentului se află modelul american  Kendall Jenner, născută în Los Angeles, California. Tânăra a ajun să fie atât de cunoscută în urma apariției sale în reality show-ul „Keeping up with the Kardashians”. În plus, aceasta a făcut parte din era „InstaGirl”, inițiată de Vogue Magazine. Totodată, în 2014 aceasta a prezentat pentru marii creatori de modă la Paris și Milano. Kendall Jenner este cunoscută și pentru selfie-urile cu diverse celebrități pe paginile sale de socializare.

6. Dante de Blasio 

FILE - This Jan. 1, 2014 file photo shows Dante de Blasio during the public inauguration ceremony for his father Mayor Bill de Blasio at City Hall in New York. The mayor's wife, Chirlane McCray, announced via Twitter Wednesday April 29, 2015 that their son will be attending Yale University this fall. (AP Dante de Blasio on  Photo/Seth Wenig, File)

Și dacă tot vorbeam de modă, pe locul șase în acest clasament îl găsim pe Dante de Blasio, un tânăr de 18 ani, care a reușit să devină fashion icon-ul Americii în 2013. Acesta a fost destul de controverat pentru hairstyling-ul său de afro și pentru faptul că nu ar renunța niciodată la el, indiferent de job-ul oferit. Cu siguranță este un tânăr cu personalitate!

7. Malala Yousafzai

Malala-yousafzai-2Malala Yousafzai este o elevă pachistaneză, în vârstă de 18 ani, care în octombrie 2014 a obținut premiul Nobel pentru Pace. În plus, în anul 2009, The New York Times a creat un documentar în care aceasta este protagonistă, prezentând lucrurile pe care ea le proteja: educația, societatea islamică și nu în ultimul rând femeia.

8. Kiernan Shipka

kiernan shipka

Kiernan Shipka este o tânără în vârstă de 15 ani, născută în Chicago. Aceasta este cunoscută pentru rolul său în serialul Mad Men. Totodată, aceasta a luat lecții de dans încă de la vârsta de cinci ani, un an mai târziu părinții mutându-se cu ea în Los Angeles pentru a o susține. Aceasta își continuă activitatea până în prezent.

9. Ionuț Budișteanu 

10984240_994585943907229_5276891224861257393_n

Cu siguranță v-ați întrebat dacă în tot acest top există și un român. Ei bine, da! Ionuț Budișteanu este un tânăr informatician, inventator român și ambasador al turismului românesc, în vârstă de 21 de ani. Acesta este cunoscut pentru impresionanta invenție a unei mașini low-cost care poate funcționa fără șofer, fiind premiat cu suma de 75.000 de dolari la concursul Intel ISEF în 2013, din Statele Unite ale Americii. În prezent, acesta este student la Facultatea de Matematică și Informatică în cadrul Universității din București.  

10. Malia Obama

WASHINGTON, DC - OCTOBER 27:  U.S. President Barack Obama walks with his wife Michelle Obama (R) and two daughters Malia Obama (L) and Sasha Obama (2R) through Lafayette Park to St John's Church to attend service October 27, 2013 in Washington, DC. Obama is scheduled to travel to Boston this week.  (Photo by Shawn Thew-Pool/Getty Images)

Și am ajuns la finalul clasamentului, unde o găsim pe fiica președintelui Obama. O să spuneți că datorită tatălui său și fără nici un merit aceasta ajunge în acest clasament, însă în cazul acesta vă înșelați! Malia Obama este una dintre fiicele lui Barak Obama care s-a remarcat la meciurile de fotbal american, dans și teatru, direcții spre care tatăl său a îndrumat-o. 

Acesta a fost topul celor mai influenți tineri din lume, deci luați aminte dacă vreți ca topul anului viitor să vă includă! Multă baftă și spor în atingerea viselor! 

Sursă foto: devoratormonden.ro, www.stuff.co.nz, www.flickr.com, wrch.cbslocal.com, hbr.co.ke, wtop.com, chicanas.com, www.reddit.com, www.fundatiacaesar.ro, pagesix.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here