Tom Speight va deschide concertul Tom Odell de la Arenele Romane

0
44
Tom Speight afiș
Tom Odell cântă la București pe 16 februarie la Arenele Romane din București (cort încălzit). În deschidere va cânta Tom Speight.

Tom Speight este un artist care vine din capitala Regatului Unit ce abordează un mix de folk și post-pop. Tom îsi compune în întregime piesele însă talentul său a atras atenția și altor trupe de folk-indie pentru care a compus sau cu care a împărțit scena.

În prima parte a anului 2016 a lansat materialul de debut, EP-ul Falling, iar spre finalul aceluiași an a mai lansat un EP intitulat Love. Până acum Tom a lansat doar EP-uri, însă anul acesta urmează să apară și primul album al artistului londonez.

Viitorul sună bine pentru Tom Speight, acesta ajungând deja să fie difuzat la BBC Radio, iar turneul său din Regatul Unit fiind cel care i-a deschis calea și către Europa.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Selfpay din toată țara.

Biletele au următoarele prețuri:

– presale: 119 lei Acces General si 189 lei Golden Circle (în fața scenei)

– în ziua concertului: 130 lei Acces General și 200 lei Golden Circle (în fața scenei)