TOKHIT: O nouă rețea socială apărută

0
195
sursă foto: tokhit.com

Rețeaua de socializare, TOKHIT, a fost realizată de doi clujeni. Ea se bazează pe pe tehnologii noi și este destinată industriei creative,  artiștilor, influencerilor și profesioniștilor din domenii variate. 

Pentru cei interesați sau doar curioși, au început deja înscrierile în comunitate. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informațiile necesare și vor putea deveni, astfel, parte a comunității exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.

Nu are reclame. Este un mediu digital unic în care creativii, fanii și utilizatorii pot genera venituri din pasiunile lor.

„Suntem entuziasmaţi şi încântaţi să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluţionar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă şi să fie apreciat. Creatorii de conţinut vor deveni, cu ajutorul ei, parte a unei comunităţi unde ei pot să experimenteze şi să creeze modalităţi noi de interacţiune cu publicul lor ţintă. Mai mult decât atât, rețeaua de socializare își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare iniţială, suntem şi mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), iniţiatorul proiectului şi antreprenor.

NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovaţia NFT-ului garantează originalitatea şi unicitatea certificatului digital a unei creaţii.

Cu TOKHIT puteți crea NFT-uri native în câteva secunde: artă, muzică, memes, video-uri, melodii, poze, gif-uri, evenimente etc.

TOKHIT
sursă foto: tokhit.com

sursă informații: tokhit.com, alba24.ro, economica.net