duminică, octombrie 17, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberToate biletele cu locuri în picioare la primul Red Bull SoundClash din...

Toate biletele cu locuri în picioare la primul Red Bull SoundClash din România sunt SOLD OUT

Primul Red Bull SoundClash din România se apropie în ritmuri repezi și tot așa s-au epuizat și biletele cu locuri în picioare  dintre cele două scene, pentru fanii nerăbdători să-și întâlnească idolii de la CTC sau Carla’s Dreams. Pentru simpatizanții care n-au apucat să-și asigure încă un loc pentru 28 septembrie la Sala Polivalentă din capitală, apare o veste bună: suplimentăm cu un număr limitat de bilete, în tribune.

Nu e de mirare că biletele s-au terminat, dacă ne gândim că avem de-a face cu un concept nou pentru România. Noțiunea de SoundClash a apărut în anii ‘50 în Jamaica, în rândul artiștilor reggae care aveau nevoie de provocări noi și care se întreceau în versuri și ritmuri pentru a capta atenția publicului. „Evenimentul este, practic, un zvâc prietenos și creativ, o camaraderie bazată pe respect și admirație mutuală”, spunea Questlove, toboșarul trupei The Roots.

Red Bull SoundClash oferă spațiul de joacă de care muzicienii au nevoie pentru o confruntare creativă și fără precedent. Totodată este spațiul în care atât fanii care vor aplauda în picioare între cele două scene, cât și cei din tribune își vor uni forțele ca să decidă până la răgușire câștigătorul serii. Vorbim de o rivalitate prietenoasă care îi scoate atât pe Carla’s Dreams și pe CTC, dar și pe fanii longevivi sau noi din zona de confort și îi aruncă în vortexul ritmurilor improvizate și al jumătăților de piese pe care unii și le vor continua celorlalți.

Fiecare trupă va avea câte o scenă care-i va fi casă, fiecare îl va invita pe celălalt să schimbe ritmul, să arate că poate mai mult.Red Bull SoundClash atrage prin formatul inovativ și prin necunoscutul evenimentului.

Nu e șocant că avem nevoie de bilete extra, dacă ne gândim pe cine vom vedea la Sala Polivalentă. Pe o scenă stau CTC – Deliric, DOC, Vlad Dobrescu și DJ NASA, iar pe cealaltă scenă stă Carla’s Dreams. Vine în mijlocul lor Adi Despot, o prezență constantă pe scena muzicală rock. Să nu mai spunem că lor li se alătură DJ Undoo, unul din veteranii industriei muzicale hip-hop, care se va ocupa cu măestrie de beaturile dintre dueluri.

În desagă au mai rămas surprize, dar mai avem vreme să povestim despre ele. Ca să vă bucurați însă de ele, aveți grijă să prindeți unul dintre ultimele bilete proaspăt scoase din cuptorul Red Bull SoundClash.

Încălecăm pe-o șa și ne dăm rendes-vous pe 28 septembrie la Polivalenta din București ca să aflăm deznodământul SoundClash-ului. Până atunci, fiți la curent cu noutățile urmărind site-ul și pagina evenimentului.

Puteți cumpăra ultimele bilete disponibile la prețul de 59 RON în tribune de aici.

Mirela Frățilă
Sunt studentă la Facultatea de Comunicare si Relații Publice, SNSPA, am 18 ani și iubesc muzica, dansul, plimbările lungi și să-mi petrec timpul cu prietenii. Îmi place sa descopăr oameni și locuri noi, deci îmi doresc să pot călători cât mai mult. Privesc cu optimism spre viitor si sper să realizez tot ce îmi propun.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular