joi, iulie 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipToamna se masoară potențialul

Toamna se masoară potențialul

Într-o societate care își pierde deseori direcția, agenții unei schimbări pozitive capătă un rol nemăsurabil. Cei care dețin această putere extraordinară sunt chiar ținerii: cei fără frică, cei cu dorința de a crește armonios, de a-și dezvolta abilitățile de lider și de a fi cei care influențează viitorul lumii în care trăiesc.

AIESEC, cea mai mare organizație de studenți din lume, facilitează toate aceste schimbări relevante.

Prezent în peste 126 de țări și teritorii, AIESEC are ca principal scop participarea activă în crearea unei stări de pace mondială, prin investiția sa constantă în oameni, care pot astfel să își atingă potențialul maxim. Studenții au, așadar, acces la o comunitate internațională, în cadrul căreia își dezvoltă abilități esențiale de lider, având posibilitatea de a aduce un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte.

Așa că, până pe data de 12 octombrie, îți oferim posibilitatea de a deveni parte dintr-o organizație unde te poți dezvolta atât personal cât și profesional, într-un mediu plin de provocări menite să îți ofere noi perspective. Ajungi parte dintr-o organizație internațională, cu tradiție și experiență de peste 68 de ani în lume și 26 de ani în România. Ai acces la conferințe naționale și internaționale, contact cu mediul de afaceri actual și susținerea unei rețele excepționale de alumni. Îți oferim oportunitatea unei educații informale într-un mediu plin de energie, experiențe unice și oameni valoroși.

Noi îți dăm toate posibilitățile și instrumentele pentru a învăța ce presupun domenii precum HR, Finanțe, Marketing, Vânzări sau Project Management. Tu vino cu voia bună și dorința de a crește alături de noi.

Dacă ești curios să afli mai multe despre noi, ne găsești între 3 și 12 octombrie în ASE și între 5 și 12 octombrie în SNSPA. O să fim albaștri, voioși și vorbăreți: nu ai cum să ne ratezi. În plus, pe data de 6 octombrie, începând cu oră 20:00, pe Strada Frumoasă nr. 31, la etajul 3, deschidem porțile sediului nostru pentru studenții cu poftă de schimbare în cadrul evenimentului Noaptea ONG-urilor Studențești.

Cum mă inscriu?

Aplică până pe 12 octombrie pe : http://www.aiesecbucharest.ro/global-leader/ și noi îți oferim toate instrumentele pentru ca tu să îți atingi potențialul !

Contact

Adriana Isăilă- Vicepreședinte PR, Nr. de tel: +40743097328, E-mail: isaila.adriana@aiesec.net

Adresa: Strada Frumoasă, Nr. 31, Etaj 3, Camera 41, Sector 1, București

 

RELATED ARTICLES

Most Popular