luni, noiembrie 29, 2021
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleSportTipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Tipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Tipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Pentru că schiul este un sport de iarnă des practicat, m-am gândit că şi tu o să ai parte de el în această vacanţă. Cu siguranţă va fi foarte relaxant. Şi distractiv. Dar şi foarte enervant, datorită unor anumiți schiori.

De ce spun asta? Pentru că, pe fiecare pârtie pe care vei merge, vei întâlni câteva tipuri care îţi vor pune beţe în roate. Dacă vrei să afli de cine trebuie să te fereşti, te invit să citeşti artiolul care urmează.

Schiorii care încurcă pârtia cu traseele de la concursurile de profil

Imaginează-ţi: cobori liniştit, admirând peisajul. Simţi cum nivelul de adrenalină creşte. Te bucuri din plin de senzaţia de libertate şi linişte când, deodată, trece pe lângă tine, cu viteză uimitoare, un alt schior.

Gata cu liniştea, gata cu relaxarea. S-a dat startul concursului de salvat viaţa din faţa celor prea grăbiţi.

Tipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Cum îl recunoşti pe concurentul ideal la acest post? Foarte simplu. Un schior amator nu poartă echipament adecvat şi vine în linie dreaptă din vârful muntelui până la bază. Iar, dacă din întâmplare poartă o cască, o face doar pentru că, ataşat de ea, are o cameră care îi filmează performanţele.

Şi să nu uităm: dacă ai putea vedea aplicaţiile de pe telefonul lui, printre ele sigur ai găsi una care îi măsoară viteza de coborâre.

Schiorii profesionişti pe pârtile de începători

În acest caz avem două personaje principale: un schior începător şi profesionistul care a încurcat pârtiile.

Primul personaj abia se poate ţine pe propriile picioare, pe când cel de-al doilea este as în materie de ski. Ce fac cele două personaje? Se încurcă reciproc, desigur. Primul este avantajat de faptul că se află la locul potrivit. Cel de-al doilea însă, nu.

Tipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Cum recunoşti acest tip de personaj? Să îţi spun eu: are o viteză uimitoare pentru pârtia pe care se află, taie faţa tuturor sărmanilor care încearcă să se ţină pe picioare şi, în caz că face victime, strigă tare în urma lui un ,,Scuze!“ lipsit de valoare.

Profesorul cu gaşca de începători

Aflaţi pe pârtia celor avansaţi, desigur.

Ce poate fi mai enervant decât să faci slalom printre puştii care se chinuie să îşi păstreze echilibrul? Nimic, din punctul meu de vedere. Deşi am uitat, iniţial, că şi eu m-am aflat în aceeaşi situaţie, am să vi-i descriu puţin, să ştiţi să vă păziţi şi voi de ei.

Tipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Proful şi gaşca lui sunt acea râmă întinsă pe toată pârtia. Execută nemuritoarele S-uri şi încurcă pe toată lumea. Aici, partea cea mai rea este dată de faptul că nu poţi să îi depăşeşti cu uşurinţă. Se ţin foarte aproape unul de celălalt şi este imposibil să treci printre ei fără să dărâmi vreunul.

Domnişoarele ieşite la plimbare pe pârtie

Tipuri de schiori enervanţi de pe pârtii

Nimic nu este mai deranjant decât acea categorie de persoane care încurcă strada cu pârtia. În general sunt fete, ieşite la agăţat sau nu, care apar în grupuri mari şi încurcă pe toată lumea.

Fie că sunt echipate sau nu de pârtie, aceste persoane practică în special „selfie“-ul. Dar nu se mulţumesc să rămână la baza pârtiei, unde ar putea fi ocolite mai uşor. Schiorii narcisişti pot înainta spre mijlocul pârtiei şi deveni adevărate obstacole vii.

Şi totul pentru a obţine poze cât mai bune.

foto-transalpina-ski-resort-_-soare

Dacă vreţi să aveţi un sejur de ski liniştit, vă sfătuiesc să vă ţineţi cât mai departe de aceste tipuri de schiori. În plus, nu uitaţi să vă echipaţi corespunzător pentru a nu vă accidenta.

Sursă foto: vinsieu.ro, stiri.com.ro, stiuunloc.ro, amfostacolo.ro, skivirus.com, elenaciric.ro

 

 

Anca Argatu
Sunt o persoană ambițioasă, calculată, deschisă spre nou și dornică de a scrie și a citi materiale pe teme de interes pentru tineri. Îmi exprim ideile mult mai bine în scris decât oral, tocmai de aceea fac parte din cea mai cool redacție. Îmi place să mă plimb prin parc, să citesc, să inot și să stau la soare cu un frappe alături. Iubesc Grecia pentru plajele superbe și pentru că am sânge de grec în vene şi Bulgaria pentru pârtiile ireal de bune pentru sporturile de iarnă. Restul amănuntelor despre mine le veți afla din articolele scrise cu drag și spor.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Most Popular