Cel de-al doilea eveniment din cadrul Academiei Speranței se apropie cu pași repezi! Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) anunţă începerea Concursului LaserTag din cadrul Academiei SpEranței, ediția de Crăciun, eveniment organizat în scop caritabil ce va avea loc miercuri, pe data de 4 decembrie, începând cu ora 15:00,  la Laser Megazone (Bulevardul Iuliu Maniu , nr.7-lângă BINGO).

lasertag11

Academia Speranței este un proiect cu tradiție, bianual, care își propune să ofere un sprijin pentru persoanele defavorizate prin identificarea problemelor cu care se confruntă și organizarea de acțiuni de strângere de fonduri.

Anul acesta, cauza Academiei Speranței o reprezintă un student de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (CSIE), ce a fost diagnosticat în martie 2008 cu o tumoră cerebrală, un craniofaringiom de 34/25/24 mm. În august 2008, fișa sa medicală arăta un diagnostic de diabet insipid, rezultat în urma operației suferite în iunie 2008. El are nevoie de ajutorul nostru deoarece are un venit de 370 lei/lună.

În timpul concursului, jucătorii își vor arăta măiestria în luptă în cadrul unei acțiuni de tip combat, unde vor lupta individual, scopul fiind de a aduna cât mai multe puncte avansând astfel spre meciul final, unde își va putea revendica numele de cel mai bun jucător.

Taxa de participare la acest eveniment este de 15 lei.

Sindicatul Studenților din Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică (SiSC) este cea mai veche organizație studențească din Academia de Studii Economice, care de 17 ani reprezintă cu succes dorințele și scopurile tinerilor studenți.

Pentru mai multe detalii legate de proiect și pentru a urmări activitățile zilnice, nu ezitați să accesați pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/academiasperantei

Pentru întrebări și detalii suplimentare vă stau la dispoziție:

Ana-Maria Simion | Coordonator Academia SpEranţei | simion.anamariar@gmail.com | 0733931547    

Ioana Stama  | Coordonator departament Relaţii Publice | stama.ioana@sisc.ro | 0761606916