Tinerii din Buzău descoperă cheia succesului în actorie, coordonare proiecte, fotografie și psihologie la Conferințele BookLand Evolution

0
297

Luni, 16 octombrie 2016, debutează în Buzău seria de toamnă-iarnă a Conferințelor BookLand Evolution (ediția a 3a), cel mai amplu proiect socio-cultural, care oferă liceenilor și studenților o oportunitate inedită de dezvoltare prin discuții libere, bazate pe experiențe personale și interacțiune directă cu personalități marcante din România.

bookland_evolution_-_cover_cover-pagina12
Tinerii cu vârste între 14-24 ani sunt așteptați să își cunoască modelele, care îi vor încuraja și motiva prin exemplu personal să facă alegerile potrivite, povestindu-le despre provocarile care-i așteaptă, dar care nu trebuie să-i oprească din a-și continua drumul sau a-și asculta vocația. Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 14:30 – 16:30, la Biblioteca Județeană „Vasile Voiculescu”.

În prima zi a Conferințelor, invitații speciali sunt: Vasile Calofir – Actor, Tolea Poştovei – Coordonator de proiecte pentru tineret, Eduard Ciobotă – Fotograf, Mihaela Luncaşu – Psiholog – Psihoterpeut psihanalitic și moderator Alina Răducan – Prezentator TVSE .
„Copil fiind, am pus mâna pe o carte şi mi-am dat seama că eu traiam o conexiune cu cineva din partea cealaltă a pământului prin intermediul acelei cărți, acelor poveşti. E ca internetul de astăzi, când intri pe chat şi vorbesti cu cineva. Ma conectasem la povestea aia atât de tare şi atât de puternic, încât intrasem în poveste”, declară Vasile Calofir.

bookland_evolution_-_speaker_eduard_ciobota%cc%861

Nu am decis să fiu fotograf, am muncit să devin unul. Meseria de fotograf pare una atrăgătoare, ușor de făcut…ce mare lucru? Iei un aparat foto, faci un curs online…și gata ești ‘pozar’, faci poze! Fotografia înseamnă mult mai mult: fotografia este rezultatul unei munci continue, rezultatul a mii de ore de muncă, de „căutat” acea lumina, de editări…Fotografia este artă…iar arta cere sacrificii! Întotdeauna! Eu sunt unul din cazurile fericite în care sacrificiile au adus satisfacții, nu imediate, dar constante și pe măsura așteptărilor, declară Tolea Poştovei.

bookland_evolution_-_speaker_mihaela_luncas%cc%a7u1
Participarea la conferințe este GRATUITĂ.

BookLand pune la dispoziția tinerilor şi platforma inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii / organizații din România.

bookland_evolution_-_speaker_tolea_pos%cc%a7tovei1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.